Site Feedback

Utdanning i Argentina

I Argentina, utdanning kan vær offentlig eller privat: man kan gå på en offentlig skole eller på en privat skole, men flertallet av mennesker foretrekker å gå på en privat skole fordi privat utdanning er mye bedre. Men privat utdanning er veldig dyrt og kostet dekker bare undervisningen, men det dekker ikke materialer, bolig, transport, eller uniformere. Man må kjøper alle.
I Argentina, det er også private og offentlige universiteter: hvis man går på et offentlig universitet, betaler man ikke for undervisningen, men hvis man går på et privat universitet må man betaler veldig penger for undervisningen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Utdanning i Argentina

  I Argentina, kan utdanningen være offentlig eller privat: man kan gå på en offentlig skole eller på en privat skole. Flertallet av menneskene foretrekker å gå på en privat skole fordi privat utdanning er mye bedre. Men privat utdanning er veldig dyrt og kostet dekker bare undervisningen, men ikke materialer, bolig, transport eller uniformer. Man må kjøper alt selv.
  I Argentina, er det også private og offentlige universiteter: hvis man går på et offentlig universitet, betaler man ikke for undervisningen, men hvis man går på et privat universitet må man betaler veldig mye penger for undervisningen.

   

  Norsken din er kjempe bra! Stå på! :)

  Utdanning i Argentina

  I Argentina, kan utdanningen være offentlig eller privat: man kan gå på en offentlig skole eller på en privat skole.* Flertallet av menneskene foretrekker å gå på en privat skole fordi privat utdanning er mye bedre. Men privat utdanning er veldig dyrt, og kostnaden dekker bare undervisningen, men det dekker ikke materialer, bolig, transport, eller uniformer. Man må kjøpe alt.
  I Argentina, er det også private og offentlige universiteter: hvis man går på et offentlig universitet, betaler man ikke for undervisningen, men hvis man går på et privat universitet må man betale veldig mye penger for undervisningen.

   

  *Jeg delte opp setningen i 2, så blir den litt lettere å lese :)


  Hei Ana!

  Bra jobba! Håper alt går bra med deg i Argentina og kuene dine :D

  Ha en fin helg!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More