Site Feedback

Fără titlu!

Pentru mine, învăţa o limbă străină e una dintre cele mai interesante activități ca există! Îmi pare rău că nu am mult timp pentru a studia. Aş dori să merg în România sau Moldova, să stau acolo câteva luni, doar pentru a învăţa limba și cunoaște cultura țării. Ei bine.. asta-i viața!

Abia aștept weekendul. Sâmbătă o să fie un festival grecesc în cartierul meu, iar apoi vom merge la centrul la festivalul ucrainean. În realitate, vom mai ales pentru a mânca. ;-)

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Fără titlu!

  Pentru mine, a învăţa o limbă străină e una dintre cele mai interesante activități care există/pe care le-aș putea face! Îmi pare rău (pentru faptul) că nu am mult timp pentru a studia. Aş dori să merg în România sau Moldova, să stau acolo câteva luni, doar pentru a învăţa limba și a cunoaște cultura țării. Ei bine.. asta-i viața!

  Abia aștept weekend-ul. Sâmbătă o să fie un festival grecesc în cartierul meu, iar apoi vom merge la/în centrul la festivalului ucrainean. În realitate, vom mai merge mai ales pentru a mânca. ;-)

   

  Reusesti sa ma surprinzi cu romana, te descurci destul de bine. Ma bucur ca faci asta din pasiune, adica invatatul limbilor straine. Si faptul ca limba ta natala e engleza e un atu care te va ajuta in a vorbi cu oameni din orice tara ai dori. Felicitari! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More