Site Feedback

De stad presentatie

 

Alle kinderen kouden van deze schooldagen wanneer ze samen op uitstapjes gaan.Zulke dagen brengen jongeren veel plezier.Ze zijn moe van zitten aan de schoolbank en luisteren naar de saaie les. De studenten moeten een presentatie voorbereiden voor deze dag en de lerars moeten ook de treinkaartjes kopen en alles coordineren. Ze gaan samen naar een stad en de studenten leiden de group erdoor en presenteren monumenten en symboolen die kenmerkend zijn voor de inwoners of de stad.Als het mooie weer is kunnen alleemal van de wandeling genieten.Het is niet plezant met paraplus de stad te bezoeken.De studenten krijgen punten voor de presentatie en dus zij zijnd gestrest en angstig.Daroom machen zij veele fouten en zij vergeten details. De lerars moedigen hen aan niet bang te zijn omdat de presentatie niet zo moeilijk is. aan het einde van de reis zijn zowel de studenten als de lerars heel moe.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  De stadspresentatie

  Alle kinderen kouden houden van deze schooldagen wanneer ze samen op uitstapjes gaan.Zulke dagen brengen jongeren veel plezier.Ze zijn moe van het zitten aan in de schoolbanken en luisteren naar de saaie les. De studenten moeten een presentatie voorbereiden voor deze dag en de lerars leraren (of docenten) moeten ook de treinkaartjes kopen en alles coördineren. Ze gaan samen naar een stad en de studenten leiden de group erdoor en presenteren monumenten en symboolen symbolen die kenmerkend zijn voor de inwoners of de stad.Als het mooie mooi weer is kunnen ze alleemal allemaal van de wandeling genieten.Het is niet plezant met paraplus paraplu's de stad te bezoeken.De studenten krijgen punten voor de presentatie en dus zijn zij zijnd gestrest en angstig.Daroom Daarom machen maken zij veele veel fouten en zij vergeten zij details. De lerars leraren (of docenten) moedigen hen aan niet bang te zijn omdat de presentatie niet zo moeilijk is. Aan het einde van de reis zijn zowel de studenten als de lerars leraren (of docenten) heel moe.

   

  ---

  Heel goed gedaan.

  Let vooral op met meervouden.

  Als een woord eindigt op een klinker dan krijgt het meestal een apostrofe en een s.

  - paraplu --> paraplu's

  - cavia --> cavia's

  - foto --> foto's

   

  Woorden die 2 dezelfde klinker hebben, verliezen vaak 1 klinker

  - leraar --> leraren

  - streep--> strepen

  - school --> scholen

  De presentatie over de stad.

  Alle kinderen houden van deze schooldagen wanneer ze samen uitstapjes gaan maken. Zulke dagen brengen (de) jongeren veel plezier. Ze zijn moe van het zitten in de schoolbanken en het luisteren naar de saaie les. De studenten moeten een presentatie voorbereiden voor deze dag en de leraressen moeten ook de treinkaartjes kopen en alles coördineren. Ze gaan samen naar een stad en de leressen leiden de groep er door heen. Ze presenteren monumenten en symbolen die kenmerkend zijn voor de inwoners of de stad. Als het mooi weer is, kunnen ze allemaal van de wandeling genieten. Het is niet plezant/leuk met paraplu's de stad te bezoeken. De studenten krijgen punten voor de presentatie en dus zijn zij gestrest en angstig/zenuwachtig. Daarom maken zij veel fouten en vergeten ze details. De leraressen moedigen hen aan niet bang te zijn omdat de presentatie niet (zo) moeilijk is. Aan het einde van de reis zijn zowel de studenten als de leraressen heel erg moe.

   

  Erg goed geschreven!

  Erg goed geschreven

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More