Site Feedback

Een grote test over pathologie

 

Gisteren, had ik een grote test. Er was drie vragen die ik heb geantwoord. Na de test, was mijn hand moe. Ik ook kreeg een hoofdpijn. Mijn test was voor mijn pathologie klas. Nu de klas is klaar. Ik schreef over hartziekte, suikerziekte, en prostaatkanker. Ik nog heeft een hoofdpijn de dag achter. Ik hoop mijn hoofpijn gaat weg. Vandaag, lag ik in mijn bed meeste dag. Ik luisterde naar een luisterboek.

Het boek is "Ben-Hur" bij Lew Wallace. De verhaal is over en man wie in Jezus tijd heeft gewoond. Het hoofdpersonage is een jood wie van zijn kindertijd vriend heeft verraden. Het is een goede oude verhaal. Er zijn veel flims erover het.

Nu moet ik proberen meer te studeren. Ik nog heb twee tests deze week.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Een grote belangrijke test toets over pathologie

  Gisteren, had ik een grote belangrijke test toets. Er was waren drie vragen die ik heb gebeantwoord. Na de test toets, was mijn hand moe. Ik ook kreeg ook een hoofdpijn. Mijn test toets was voor mijn vak pathologie klas. Nu is de klas het vak is klaar. Ik schreef over hartziekte, suikerziekte, en prostaatkanker. Ik nog heeft had een dag later nog steeds een hoofdpijn de dag achter. Ik hoop dat mijn hoofpijn gaat weg weggaat. Vandaag, lag ik het grootste deel van de dag in mijn bed meeste dag. Ik luisterde naar een luisterboek.

  Het boek is "Ben-Hur" bij door/van Lew Wallace. De Het verhaal is gaat over een man wdie in Jezus' tijd heeft gewoond geleefd. Het hoofdpersonage is een jood wdie zijn vriend van zijn kindertijd vriend heeft verraden. Het is een goede oude verhaal. Er zijn veel flims films erover het.

  Nu moet ik proberen meer te studeren. Ik nog heb nog twee tests toetsen deze week.

   

  --

  Heel goed!

   

  Het Engelse woord "test" wordt vertaald met "toets" als het bedoeld is als afsluitende opdracht van een vak. Andere vertalingen zijn "proefwerk" of "tentamen". "Test" is ook een Nederlands woord, maar wordt anders gebruikt. Je test bijvoorbeeld of iets goed werkt.

   

  Het Engelse woord "class" kan vertaald worden met "vak" als het gaat om een verzameling leerstof. Het wordt alleen vertaald met "klas" als het echt gaat om de klas met mensen waarin je zit

   

  "The day after" is "Een dag later"

   

  "By" kan op heel veel manieren vertaald worden, afhankelijk van de context. In dit geval is het: "Het boek van Lew Wallace" of "Het boek geschreven door Lew Wallace".

   

  If you have any questions, please let me know!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More