Site Feedback

Dag er første.

Hei alle sammen! Jeg studerer norsk og jeg ville fortsette det med deres hjelpet. Jeg bor i Samara i Russland ved elva Volga. Nå har vi varmt været og prøver å bade. I dag har jeg begynte å skrive på denne måte her. Det er ganske interresant for meg og jeg venter at noen vil svare på dette brevet.
Lykke til!
MH.

Artur

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Første dag

  Hei, alle sammen! Jeg studerer norsk, og jeg ville vil fortsette å gjøre det med deres hjelpet. Jeg bor i Samara i Russland ved elva Volga. Nå har vi varmt været, og vi prøver å bade. I dag har jeg begynt å skrive på denne måten her. Det er ganske interresant interessant for meg, og jeg venter at noen vil svare på dette brevet.
  Lykke til!

  Mvh, Artur

  Dag  første.

  Hei alle sammen! Jeg studerer norsk og jeg ville fortsette å gjøre det med deres hjelp. Jeg bor i Samara i Russland ved elva Volga. Været er varmt hos oss nå og noen prøver å bade. I dag har jeg begynt å skrive på denne måte her. Det er ganske interresant for meg og jeg venter at noen vil svare på dette brevet.
  Lykke til!
  MH.

  Artur

  Dag første.

  Hei alle sammen! Jeg studerer norsk og jeg ville fortsette det med deres hjelp. Jeg bor i Samara i Russland ved elva Volga. Nå har vi varmt været og prøver å bade. I dag har jeg begynte å skrive på denne måte her. Det er ganske interresant for meg og jeg venter på at noen vil svare på dette brevet.
  Lykke til!
  MH.

  Artur

  Dag er første.(?)

  Hei alle sammen! Jeg studerer norsk og jeg ville fortsette å gjøre det med deres hjelp. Jeg bor i Samara i Russland ved elva Volga. Været er varmt hos oss nå og vi prøver å bade. I dag har jeg begynt å skrive på denne måte her. Det er ganske interesant for meg og jeg venter at noen vil svare på dette brevet.
  Lykke til!
  MH.

  Artur

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More