Site Feedback

Salut! Mă numesc Yessenia

Eu învăţ românește numai de puţin timp (patru luni). Folosesc doar un manual „Teach Yourself„, pe care l-am deja terminat. Acum citesc bine, dar vorbesc aşa şi aşa... Îmi place limba română, cred că este cea mai frumoasă şi fascinantă dintre limbile latine.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Salut! Mă numesc Yessenia

  Eu învăţ românește numai de puţin timp (patru luni). Folosesc doar un manual „Teach Yourself„, pe care l-am  terminat deja . Acum citesc bine, dar vorbesc aşa şi aşa... Îmi place limba română, cred că este cea mai frumoasă şi fascinantă dintre limbile latine.

  Salut! Mă numesc Yessenia

  Eu învăţ românește de numai/doar puţin timp (patru luni). Folosesc doar un manual „Teach Yourself„, pe care l-am terminat deja (doar în franceză se pune "deja" înainte de verb).  Acum citesc bine, dar vorbesc aşa şi aşa... Îmi place limba română, cred că este cea mai frumoasă şi fascinantă dintre limbile latine.

   

  Observ de pe profilul tau ca inveti toate limbile latine, in afara de portugheza. Intr-adevar sunt frumoase si partea buna e ca se leaga foarte mult intre ele, in special spaniola cu portugheza, italiana cu franceza, romana cu italiana. Fiecare are partea ei frumoasa. Mie imi place italiana dintre toate, iar franceza o invat la scoala, ca a doua limba straina... Si bine ai venit pe italki! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More