Site Feedback

First Entry: Lite om mig (Please correct all my clumsy mistakes)

Tjenare cool cats :)
jag är helt ny till den här sidan och det här är min första "entry". Än så länge gillar jag den jätte mycket. jag tycker att det e en duktig koncept för att förbättra ett språk.

Asså, lite om mig....Jag heter Benoit och jag är tjugo år gammal. Jag kommer från Montreal i Canada och därför pratar jag båda franska och engelska. Jag har levt i (under?) ganska lång tid i luxembourg där hade jag många skandinaviska kompisar.

Jag studerar fysiologi vid McGill Universitet och hoppas att senare få in i Medicin. jag också fösöker som bäst jag kan att lyssna på svenska musik liksom "Maskinen", nyligen "Movits!" men framförallt "Snook" (ÄLSKAR dem! Synd att de inte är tillsammans längre)

i början ville jag bara lära mig lite svenska för jag tyckte att det lät roligt och kanske också för att förstå vad mina vänner sa i ryggen (if you can say that ;) ). Men nu är mitt mål att prata flytande svenska. Så...kan ni hjälpa mig?

Tack italki!
Benny

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First Entry: Lite om mig (Please correct all my clumsy mistakes)

  Tjenare cool cats :)
  jag är helt ny den här sidan och det här är min första "entry". Än så länge gillar jag detta jätte mycket. jag tycker att det är ett bra koncept för att förbättra ett språk.

  Också lite om mig....Jag heter Benoit och jag är tjugo år gammal. Jag kommer från Montreal i Canada och därför pratar jag både franska och engelska. Jag har levt under ganska lång tid i luxembourg där jag hade många skandinaviska kompisar.

  Jag studerar fysiologi vid McGill Universitet och hoppas att senare komma in på Medicin. Jag försöker också bäst jag kan att lyssna på svensk musik såsom "Maskinen", nyligen "Movits!" men framförallt "Snook" (ÄLSKAR dem! Synd att de inte är tillsammans längre)

  I början ville jag bara lära mig lite svenska för jag tyckte att det lät roligt och kanske också för att förstå vad mina vänner sa bakom ryggen på mig. Men nu är mitt mål att prata flytande svenska. Så...kan ni hjälpa mig?

  Tack italki!
  Benny

   

  Välkommen till italki och mycket bra skrivet! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More