Site Feedback

Казвам се Елизабет и аз съм от град Бирмингам от Англия

Бирмингам е вторият град в Англия и е домът на един футболен клуб казва се Астън Вила и е във центъра на страна, както Пловдив е. Обичам котки, пещери, природата и живеях в България над 2 години. Имам апартамент в Пловдив, но сега живея в едно село в Стара Загора. Времето тук е много по-топло от Велико Британия и също хората. Харесвам понякога да пия домашно червено вино, тъмна бира й газирана вода. На петнайсти Май моята котка родена 4 котенци, и една от които е оранжево. България е мпого красива страна, защото навсякъде аз мога да видя планината и хълмове. Моето село е много малко и само около 30 човека живея в него, но тука е най-нубава панорама в тази район и въздухът е много чистр защото няма фабрика е около тази район.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Казвам се Елизабет и съм от град Бирмингам от Англия

  Бирмингам е вторият град в Англия и е домът на един футболен клуб,казва се Астън Вила и е във центъра на страна, както Пловдив . Обичам котки, пещери, природата и съм живала в България над 2 години. Имам апартамент в Пловдив, но сега живея в едно село в Стара Загора. Времето тук е много по-топло от Велико Британия и също хората. Харесвам понякога да пия домашно червено вино, тъмна бира и газирана вода. На петнайсти Май моята котка родена 4 котенца, и една от които е оранжево. България е много красива страна, защото навсякъде аз мога да видя планината и хълмове. Моето село е много малко и само около 30 човека живеят в него, но тук е най-хубава панорама в тази район и въздухът е много чист защото няма фабрика около тази район.

  Казвам се Елизабет и съм от град Бирмингам,  Англия. 

  Бирмингам е вторият град в Англия и е дом на един футболен клуб, който се казва Астън Вила.  Бирмингам се намира в центъра на страната, също като Пловдив. Обичам котки, пещери и природата. Живея в България над 2 години. Имам апартамент в Пловдив, но сега живея в едно село до Стара Загора. Времето тук е много по-топло от Англия, а също така и хората. Харесвам понякога да пия домашно червено вино, тъмна бира и газирана вода. На петнадесети май моята котка роди 4 котенца и едно от тях е оранжево. България е много красива страна, защото навсякъде могат да се видят планини и хълмове. Моето село е много малко, само около 30 човека живеят в него, но тук е най-хубавата панорама в този район и въздухът е много чист,  защото няма фабрики наоколо .

  Казвам се Елизабет и аз съм от град Бирмингам, Англия.

  Бирмингам е вторият по големина  град в Англия и е дом на един футболен клуб казва се Астън Вила и е в центъра на страната, както е и Пловдив. Обичам котки, пещери, природата и живея в България  повече от  2 години. Имам апартамент в Пловдив, но сега живея в едно село до Стара Загора. Времето тук е много по-топло от Великобритания, както и хората. Харесвам понякога да пия домашно червено вино, тъмна бира и газирана вода. На 15 Май моята котка роди 4 котенца, и едно от които е оранжево. България е много красива страна, защото навсякъде  мога да видя планини и хълмове. Моето село е много малко и само около 30 човека живея в него, но тук е най-хубавата панорама в този район и въздухът е много чист, защото няма фабрики наоколо.

  Казвам се Елизабет и аз съм от град Бирмингам от Англия

  Бирмингам е вторият  по внаселение град в Англия и е домът на един футболен клуб казва се Астън Вила. Бирмингам е във центъра на страната, както Пловдив . Обичам котки, пещери, природата и живея в България над 2 години. Имам апартамент в Пловдив, но сега живея в едно село до Стара Загора. Времето тук е много по-топло от Великобритания а също и хората. Харесвам понякога да пия домашно червено вино, тъмна бира и газирана вода. На петнадесети Май моята котка роди 4 котенца,  едно от които е оранжево. България е мпого красива страна, тук навсякъде  мога да видя планини и хълмове. Моето село е много малко, само около 30 човека живеят в него, но тук е най-нубавата панорама. В тази район и въздухът е много чист, защото няма фабрика  наоколо.

  Казвам се Елизабет и аз съм от град Бирмингам от Англия

   

  Бирмингам е вторият по население град в Англия и е домът на един футболен клуб, казва се Астън Вила. Бирмингам е във центъра на страната, както Пловдив.* Обичам котки, пещери, природата и живея в България над 2 години. Имам апартамент в Пловдив, но сега живея в едно село до Стара Загора. Времето тук е много по-топло от Великобритания, а също и хората. Харесвам понякога да пия домашно червено вино, тъмна бира и газирана вода.
  На петнадесети май** моята котка роди 4 котенца, едно от които е оранжево. България е много красива страна, тук навсякъде мога да видя планини и хълмове. Моето село е много малко, само около 30 човека живеят в него, но тук е най-хубавата панорама. В тази район и въздухът
  е много чист, защото няма фабрика наоколо***.

   

  *Иначе се получава малко двусмислено - коe къде се намира
  **В българския език имената на месеците и дните от седмицата се пишат с малка буква.
  *** Получава се повторение и така звучи по-добре

   

  Well done! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Bulgarian

  Show More