Site Feedback

Min första anteckning

Hej allihopa!
Som du ser i överskriften är denna anteckning min första på italki. Jag heter Torpe (det är inte mitt rätt namn) och kommer från Tyskland. Jag lär mig svenska för att jag gillar Skandinavien (jag är intresserad av denna region sedan min barndom eller alltid). Jag har också börjat att lära mig svenska för att förstå texter av bestämt låtar (dessa låtar var min motivation, mitt skäl för att lära mig svenska).

Jag använder italki för att förbättra mitt kunnande av svenska (och kanske senare av andra språk) både i skriftliga och i muntliga delen.

Hälsningar,
Torpe

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Min första anteckning

  Hej allihopa!
  Som du ("ni" wäre mehr einheitlich mit der Gruß) ser i rubriken är denna anteckning min första på italki. Jag heter Torpe (det är inte mitt riktiga namn) och kommer från Tyskland. Jag lär mig svenska för att jag gillar Skandinavien (jag är intresserad av denna region sedan min barndom eller alltid). Jag har också börjat att lära mig svenska för att förstå texter av bestämt låtar (Was meine Sie mit "bestämt"?) (dessa låtar var min motivation, mitt skäl för att lära mig svenska).

  Jag använder italki för att förbättra mitt kunnande av svenska (och kanske senare av andra språk) både i den skriftliga och i den muntliga delen.

  Hälsningar,
  Torpe

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More