Site Feedback

"...Ja, alla i Afrika kan svenska..."

-Du förstår svenska?
-Ja, alla i Afrika kan läsa svenska.
Jag köpte filmen Mean Girls och denna del gör mig alltid att skratta. Om du inte känner till filmen, det finns en flicka som kommer från Afrika till USA och hon vet inget om vanligt liv eftersom var hon hemskolad. När hon kom till skolan, de mest populära flickor gjort henne en av dem, som kallas "The Plastics." I alla fall, flickan ger den elakaste flickan svenska godis att göra henne fetare, kallas Kalteen Bars, men talade om henne att godiset hjälper man gå ner i vikt. När hon frågade varför barerna gjörde henne fett, hon sa att det förklarar det hela på förpackningen.
-Du förstår svenska?
-Ja. Alla i Afrika kan läsa svenska...
Ja, det är en flickas flim och ja, jag vet de är inte realt, men fortfarande, det är så roligt. Jag bara behövde att sa det.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  "...Ja, alla i Afrika kan svenska..."

  -Du förstår svenska?
  -Ja, alla i Afrika kan läsa svenska.
  Jag köpte filmen Mean Girls och denna del får mig alltid att skratta. Om du inte känner till filmen, så är det en flicka som kommer från Afrika till USA och hon vet inget om hur ett vanligt liv är eftersom hon blev hemskolad. När hon kom till skolan, gjorde de mest populära flickor henne till en av dem, de kallas "The Plastics." I alla fall, flickan ger den elakaste flickan svenskt godis för att göra henne fetare, kallat Kalteen Bars, men hon talade om för henne att godiset hjälper henne att gå ner i vikt. När hon frågade varför barerna gjorde henne fet, sa hon att det står på förpackningen.
  -Du förstår svenska?
  -Ja. Alla i Afrika kan läsa svenska...
  Ja, det är en tjejfilm och ja, jag vet de är inte realt, men fortfarande, det är så roligt. Jag bara behövde att säga det.

   

  Bra skrivet! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More