Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Pershëndetjë!

Pershëndetjë! Unë jam spanjisht, dhe unë dua shumë Shqipëri, shqiptar shumë i vështirë :(

falemnderit!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Përshëndetje!

  Përshëndetje! Unë jam spanjoll, dhe unë shumë dua Shqipëria, shqip (gjuha shqipe) është shumë i vështirë :(

  falemnderit!

   

   

  spanjoll = nacionalidad / spanjisht = idioma

  shqiptar = nacionalidad / shqip = idioma

  También se puede decir "gjuha shqipe" (= el idoma albanés) pero hay que cambiar "i vështirë" > "e vështirë" (femenino)

  "është" és la tercera persona del singular del verbo "jam" (estar)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Albanian

  Show More