Site Feedback

Två månader kvar!

Bara är det två månader tills jag ska vara i ett flygplan till Sverige! :) Jag är så glad, jag kan inte ens föreställa mig hur Sverige ska vara.. Och självklart är jag rädd också! Vad händer om det är en problem med flygplanet? Vad händer om min familj glömmer att ta mig från flygplatsen? Vad händer om jag måste prata på svenska med någon och jag kan inte, eller de kan inte förstå vad jag säger? Med jag vet att det är dum att oroa, så jag ska försöka att vara lugn. Ja, jag har oro, men mestadels är jag glad :)

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Två månader kvar!

  Det är bara två månader tills jag kommer att befinna mig i ett flygplan till Sverige! :) Jag är så glad! Jag kan inte ens föreställa mig hur Sverige kommer att vara. Och självklart är jag rädd också! Vad händer om det blir problem med flygplanet? Vad händer om min familj glömmer att ta mig från flygplatsen? Vad händer om jag måste prata på svenska med någon och jag inte kan, eller att de inte kan förstå vad jag säger? Men jag vet att det är dumt att oroa sig, så jag ska försöka att vara lugn. Ja, jag är orolig, men mestadels är jag glad :)

   

  Det kommer säkert att gå jättebra! Jag förstår om du är orolig, men de flesta svenskar pratar ganska bra engelska. ;) Hoppas att du kommer ha det bra här i Sverige när du kommer hit! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More