Site Feedback

Vliegen naar Romenie

 

Twee maanden geleden heb ik mijn vliegteug ticket naar Boekarest gekocht. Ik was van plan mijn ouders en vrienden te bezoeken als ik ben al en jaar naar Roemenie niet geweest. Ik vermiss mijne familie en dus heb ik besloten enkele dagen daar doortebrengen.
Eerst wilde ik tot maandag te blijven maar mijn bass heeft mij gezegd dat het was niet mogelijk als zij had mij nodig in het team. Vervolgens heb ik van woensdad tot zonsag vacantie genomen.Twee dagen breng ik door heer en terug te reizen als ik moet 2 bussen,een trein en een vliegtuig pakken.
Ik vind het niet zo moeilijk maar ik liever breng meer tijd door met mijne familie dan onderwegs.Ik koop altijd mijn ticket bij Wizzair omdat de prijsen zijn goedkoper en ik kan besparen.Vele mensen denken dat het geen vordeel is. Wizzair biedet ons niet zo veel: het is niet so veel ruimte voor de voeten, de zettels zijn klein en volledig niet flexibel. Af en toe zijn de vliegtuigen te laat en dan moeten de passagieres 2-3 uren wachten.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Vliegen naar Romenië

  Twee maanden geleden heb ik mijn vliegticket naar Boekarest gekocht. Ik was van plan mijn ouders en vrienden te bezoeken omdat ik al een jaar lang niet meer naar Roemenië ben geweest. Ik mis mijn familie en dus heb ik besloten enkele dagen daar door te brengen.


  Eerst wou ik tot maandag te blijven maar mijn baas zei mij dat het niet mogelijk was omdat ze mij nodig had in het team. Vervolgens heb ik van woensdag tot zondag vakantie genomen.

  Ik spendeer 2 dagen aan reizen omdat ik 2 bussen,een trein en een vliegtuig moet nemen.


  Ik vind het niet zo moeilijk maar breng liever meer tijd door met mijn familie dan dat ik onderweg ben. Ik koop altijd mijn ticket bij Wizzair omdat de prijzen daar goedkoper zijn. Veel mensen denken dat het geen vordeel is. Wizzair bied ons niet zo veel: je hebt niet zoveel voetruimte, de zetels zijn klein en niet flexibel. Af en toe zijn de vliegtuigen te laat en dan moeten de passagiers 2-3 uur wachten.

   

  Ik zou het zo aanpakken.. :) Good job!

  Als je nog hulp nodig hebt, twijfel niet om mij te contacteren!

  Ik vind het niet zo moeilijk maar ik breng liever breng {wat} meer tijd door met mijne {meine} familie dan {Unterwegs} onderwegs.Ik koop altijd mijn ticket{s} bij Wizzair omdat de prijszen zijn {daar} goedkoop zijn goedkoper en {omdat} ik {zo} {beter} kan besparen. Vele Veel mensen denken/vinden/ Men denkt dat het geen voordeel is. Wizzair biedt {bietdet} ons niet zo veel {aan} : het er is niet szo veel {been}ruimte {voor de voeten}, de zettels stoelen zijn klein en volledig zijn niet flexibel. Af en toe zijn de vliegtuigen te laat en dan moeten de passagieres 2- à 3 uur uren wachten.


  * Tip: Haal de Duitse en Nederlandse woorden niet door elkaar.

   

  DIT HEEFT U GOED GESCHREVEN!
  NOG VEEL SUCCES!

  Vliegen naar Roemeniëe


  Twee maanden geleden heb ik mijn vliegteug vliegtuigticket {Flugzeug} ticket naar Boekarest gekocht. Ik was van plan/Ik had me voorgenomen om mijn ouders en vrienden te bezoeken als ik ben al en jaar naar in Roemeniëe ben, want ik ben er al jaar niet geweest. Ik vermiss {vermisse} mijne {meine} familie en dus heb ik besloten enkele dagen daar door te brengen.  Eerst/In eerst instantie/Aanvankelijk/Allereerst wilde ik tot maandag te blijven maar mijn baass heeft mij me gezegd verteld dat het was niet mogelijk was, als zij omdat ze mij in het team nodig hebben  ihad mij nodig . Vervolgens heb ik van woensdagd tot zonsdag vackantie {op}genomen. Twee dagen breng ik door/zal het duren/zal het beslag nemen om heenr en terug te reizen alsen ik moet 2/twee bussen, een trein en een vliegtuig pakken.   

  Vliegen naar Roemenië

  Twee maanden geleden heb ik mijn vliegtuigticket naar Boekarest gekocht. Ik was van plan mijn ouders en vrienden te bezoeken. Ik ben al een jaar niet naar Roemenië geweest. Ik mis mijn familie en dus heb ik besloten om enkele dagen daar door te brengen.
  Eerst wilde ik tot maandag blijven maar mijn baas heeft gezegd tegen mij dat het niet mogelijk is als zij mij nodig heeft in het team. Vervolgens heb ik van woensdag tot zondag vakantie genomen. Twee dagen heb ik nodig om heen en terug te reizen omdat ik 2 bussen, een trein en een vliegtuig moet pakken.
  Ik vind het niet zo erg, maar ik zou liever meer tijd met mijn familie willen doorbrengen dan onderweg te zijn. Ik koop altijd mijn tickets bij Wizzair omdat de tickets daar goedkoper zijn en zo ik kan hiermee besparen. Veel mensen denken dat dit bedrijf geen voordelen heeft. Wizzair biedt zijn pasagiers niet zo veel (comfort): de zitplaatsen hebben niet zoveel beenruimte, de zettels zijn klein en onflexibel. Daarnaast zijn de vliegtuigen regelmatig te laat voor het vertrek en dan moeten de passagiers 2 á 3 uren wachten.

   

  Voor de rest erg goed geschreven!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More