Site Feedback

Planene til sommer ferie

Alle eksamener skal bli sluttet etter 12 Juni. Jeg har bodd i Narvik i ti måneder. I løpet av denne tida, har jeg lært norsk og reist til mange land. De er Finland, Sverige, Polen, Ungarn, Østerrike og Tsjekkia. Det er bare korte besøk og jeg føler at det er ikke nok for meg. Jeg har lyst til å reise til disse stedene igjen.

Men på sommer ferie, håper jet at jeg kan reise rundt i sør-ladet. Fordi at det er for varmt i flest andre land på den tida. Dessuten har jeg stor lyst å kjenne mer om kultur og språk i Sogn og Fjordane. Jeg ønsker å besøke gravet til Valfar, en musiker som vokset opp i Sogndal. Jeg hører på hans musikk nesten hver dag og drømme å gå rundt i hjembyen sin noen uker.

Mange studenter som kommer og studere i Norge må ta deltid jobb her, for at livet er for dyrt. Nå har jeg dårlig råd, må jeg arbeide for å reise og neste semesters studie. I tillegg er arbeid også en god måten å kjenne mer om et område. Det er hva som jeg ville.

Jeg vet at det er ikke lett å finne en sommer jobb for en student som har ikke nok erfaringer, spesielt i en liten by. Dersom det kommer ut ingen jobber, vil jeg prøve å finne noe i Oslo. Selv om jeg har vært i Norge i ti måneder, har jeg aldri reise ut fra Nordland. En årsak er det er dyrt å reise i Norge, en annen årsak er jeg tror at jeg har mye tid å reise senere. Sommer feire er en god sjanse for meg. I Oslo kan jeg møte mange folk som kommer annerledes land. Hvor spennende å tenke på det! Etter at jeg har reist til flere områder kan jeg si at jeg kjenne mye om Norge.

Lykke til meg selv og alle at det vil gå fint på sommer ferie.

Share:

 

3 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Planene til sommer ferie sommerferie

  Alle eksamener (denne våren) er ferdige innen skal bli sluttet etter 12 Juni. Jeg har bodd i Narvik i ti måneder. I løpet av denne tida, har jeg lært norsk og reist til mange land. De er Jeg har reist til Finland, Sverige, Polen, Ungarn, Østerrike og Tsjekkia. Det er bare korte besøk og jeg føler at det er ikke nok for meg. Jeg har lyst til å reise til disse stedene igjen.

  Men på sommer ferie sommerferie, håper jet jeg at jeg kan reise rundt i sør-ladet på Sørlandet. Fordi at det er Det er nemlig for varmt i flest de fleste andre land på den tida. Dessuten har jeg stor veldig lyst til å kjenne kunne mer om kultur og språk i Sogn og Fjordane. Jeg ønsker å besøke gravet graven/grava til Valfar, en musiker som voksetvokste opp i Sogndal. Jeg hører på hans musikk nesten hver dag og drømme drømmer om å gå rundt i hjembyen sin hans i noen uker.

  Mange studenter som kommer og studerer i Norge må ta deltid jobb deltidsjobb her, for på grunn av at livet er for dyrt. Nå har jeg dårlig råd,.  Jeg må arbeide for å få råd til å reise og til neste semesters studier. I tillegg er arbeid også en god måten å kjenne bli bedre kjent med mer om et område. Det er (akkurat) det hva som jeg ville.

  Jeg vet at det er ikke er lett å finne en sommer jobb sommerjobb for en student som har ikke nok erfaringer, spesielt i en liten by. Dersom det ikke kommer ut noen ingen jobber, vil jeg prøve å finne noe i Oslo. Selv om jeg har vært i Norge i ti måneder, har jeg aldri reise reist utenfor ut fra Nordland. En årsak er at det er dyrt å reise i Norge, en annen årsak er at jeg tror at jeg harfår (eller: kommer til å ha) mye tid til å reise senere. Sommer feire Sommerferie er en god sjanse for meg. I Oslo kan jeg møte mange folk som kommer annerledes fra andre land. Hvor spennende å tenke på det! Etter at jeg har reist til flere områder kan jeg si at jeg kjenne kan mye om Norge.

  Lykke til til meg selv og alle, med ønske om en fin at det vil gå fint på sommerferie.

  (Eller: Jeg håper at sommerferien blir fin for både meg selv og alle andre)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More