Site Feedback

Koffie

Ik drink koffie sinds ik me herinneren kan.
Toen ik twee jaar oud was, vertelt mijn vader, dat ik de melkfles met daarin een beetje koffie dronk.
Ja, veel mensen zeggen dat dat slecht was maar het was echt een klein beetje. Maar een lepel of zo. Maar toen ik opgroeide dronk ik meer koffie. Nu ben ik aan koffie verslaafd. Als ik uitslapen wil dan moet ik eerst uit bed komen om koffie te drinken. Ik kan gewoon ook een beetje koffie drinken voordat ik slapen ga. Koffie maakt me niet wakker hoor, het is gewoon om de hoofpijn weg te houden. Het is een soort van slaperige hoofdpijn. Maar van de koffie word ik niet helemaal wakker, alleen maar attent. Ik krijg er ook echt actieve dromen van en actieve en diepe dromen zijn altijd leuk. Ik ben wel verslaafd aan koffie maar ik drink er nooit meer dan een of twee kopjes van met melk per dag. Meestal een en als ik wil dan ook een beetje ’s avonds na het eten. Als ik veel achter de computer werk dan drink ik er nog een, maar dat gebeurt zelden.
Dus, ik houd van koffie. Maar soms zou ik willen dat ik zou kunnen blijven slapen zonder daarvoor uit bed te moeten komen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Koffie

  Ik drink koffie sinds ik me herinneren kan (kan herinneren).
  Toen ik twee jaar oud was, vertelde mijn vader, dat ik aan de melkfles met daarin een beetje koffie dronk.
  Ja, veel mensen zeggen dat dat slecht was maar het was echt een klein beetje. Maar één lepel of zo. Maar toen ik opgroeide dronk ik meer koffie (begon ik meer koffie te drinken). Nu ben ik aan koffie verslaafd. Als ik wil uitslapen, dan moet ik eerst uit bed komen om koffie te drinken. Ik kan ook gewoon een beetje koffie drinken voordat ik slapen ga. Koffie houdtmaaktme niet wakker hoor, het is gewoon om de hoofpijn weg te houden. Het is een soort van slaperige slaperigheidshoofdpijn. Maar van  de  koffie word ik niet helemaal wakker, alleen maar attent. Ik krijg er ook echt actieve dromen van en actieve en diepe dromen zijn altijd leuk. Ik ben wel verslaafd aan koffie maar ik drink er nooit meer dan één of twee kopjes met melk van per dag. Meestal één en als ik wil, dan ook een beetje ’s avonds na het eten. Als ik veel achter de computer werk (moet werken) dan drink ik er nog één, maar dat gebeurt zelden.
  Dus (al met al) , ik houd van koffie. Maar soms zou ik willen dat ik zou kunnen blijven slapen zonder daarvoor uit bed te moeten komen.


  Groen = Correct

  Grijs = Suggestie (die mogelijk beter klinkt)

  Rood = Fout

  Blauw = Woordvolgorde


  Als je het getal '1' in letters schrijft, is het meestal gebruikelijk om het als 'één', in plaats van 'een' te schrijven. 'Één' spreek je immers ook anders uit als 'een'.


  Goed zo!!


  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More