Site Feedback

Ett fler snabb anteckningsboksinlägg :)

DET ÄR SLUTLIGEN SOMMAREN! :)

Jag kan inte tro att jag kommer inte att vara i min skola för ett hela år. Det faktumet att nästa gång jag åka till skola, det ska vara en svenska skola i Sverige, är fantastiskt för mig. Idag jag talade med min "host" familj (hur säger man det på svenska?) och alltihopa verkade inte verklig, lik en dröm. Varje dag är jag så glad att ha detta jättebra möjlighet. :)

Slutligen hittade jag ett svenska teveprogram att jag kan titta på nätet! Det heter "Den Sista Dokusåpan", och jag har tittade på bara ett avsnitt, men det verkar mycket bra (och äckligt, haha). Det är om zombies (som jag älskar) och det är mycket blodig.. Jag förstår inte mycket av dialog, men jag ska bli bättre på lyssning, och fortfarande gillar jag det även om jag förstår inte alltid vad är händer. :)

Jag måste sova nu, därför att det är 1.00 här och jag har en upptagen dag imorgon. Hej då för nu! :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ett till snabbt anteckningsboksinlägg :)

  DET ÄR äntligen SOMMAR! :)

  Jag kan inte tro att jag inte kommer att vara i min skola  ett hela år. Det faktumet att nästa gång jag åker till skolan, så kommer det vara en svensk skola i Sverige, det känns fantastiskt. Idag talade jag med min värdfamiljoch alltihop kändes overkligt, likt en dröm. Varje dag är jag så glad över att ha denna jättebra möjligheten. :)

  Slutligen hittade jag ett svenskt teveprogram som jag kan titta på nätet! Det heter "Den Sista Dokusåpan", jag har bara tittat på ett avsnitt, och det verkar mycket bra (och äckligt, haha). Det är om zombies (som jag älskar) och det är mycket blodigt.. Jag förstår inte mycket av dialogen, men jag ska bli bättre på att lyssna, och jag gillar det fortfarande även om jag inte alltid förstår vad som händer. :)

  Jag måste sova nu, därför att det är 1.00 här och jag har en hektig dag imorgon. Hej då tills vidare!:)

   

   

  Har inte  hört om den serien, känns som om jag borde kolla upp den (älskar också zombies). Om du skulle vilja se en jättebra zombiefilm så borde du se "död snö", den är på norska men finns med undertexter på typ alla språk som finns :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More