Site Feedback

Mijn eerste schrijfoefening

Hallo, ik heet Maciej en ik kom uit Amerika. Ik werd in Polen geboren maar mijn gezin verplaatste naar Amerika toen ik noch klein was. Dus ik voel me meer Amerikaan dan Pools. Drie jaar geleden, had ik naar België verplaatst en nu woon ik in Brussel. Ik hoop dat ik mijn Nederlands kan verbeteren op deze website. Dank u vriendelijk voor u helpen. Ik kan ook graag iemand helpen om hun Engels te verbeteren. Dag!

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Mijn eerste schrijfoefening

  Hallo, mijn naam is Maciej en ik kom uit Amerika. Ik ben in Polen geboren maar mijn gezin verhuisde naar Amerika toen ik nog klein was, dus ik voel me meer Amerikaan dan Pool. Drie jaar geleden ben ik naar België verhuisd en nu woon ik in Brussel. Ik hoop dat ik via deze website mijn Nederlands kan verbeteren. Dank u vriendelijk voor uw hulp. Ik help ook graag anderen om hun Engels te verbeteren. Dag!

   

   

  Goed gedaan! 

  Ik heb getracht om uw kladbook item te corrigeren.

  I tried to correct your notebook { even thought my native language isn't Dutch/Flemish at all :-)

   

  Mijn eerste schrijfoefening

   

  Hallo, ik heet/mijn naam is/ik heet Maciej en ik kom uit Amerika. Ik werd in Polen geboren maar mijn gezin verplaatste [immigreerde][verhuisde][ging] naar Amerika toen ik nogch klein was. Dus ik voel me meer Amerikaan dan Pools. Drie jaar geleden, had ging ik naar België verplaatst en nu/op dit ogenblik/momenteel woon ik in Brussel. Ik hoop dat ik op deze website mijn Nederlands kan verbeteren  I think it would be better to say:Ik hoop dat ik mijn Nederlands kan verbeteren op deze website But I'm no a nativ speaker :-). Dank u vriendelijk voor u het helpen/ Better suggestion: Bedankt voor uw hulp  [verb to help = helpen.] I would like to offer you my help/ ]Ik zou u graag mijn hulp willen aanbieden] . Ik kan ook graag iemand helpen om  hun Engels te verbeteren. Dag!


  Poficiat!  [Ik wilde dit altijd een keertje zeggen :-) ]

  Puik werk! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Flemish

  Show More