Site Feedback

Tvättbjörnen

Min familj bor i ett lite grannskap nära Austin, den huvudstaden om Texas. Den är en förorts område, och vanligtvis har vi få djurliv.

Men en gång när min far och jag var körande till Houston för att besök släktingar, detta var inte så...
Vi hade bara lämnat när ringde telefonen. Vår bil ansluter med telefoner, så när min far svarade den, vi kunde både höra min panik mor. Hon sade att hon hade hört skrapljud från vinden! Hon sade att hon visste inte vad det var, men vi hade att komma hem nu för att ta reda på det! Hon låtade mycket rädd.

Så vi vände och kom hem (lyckligtvis vi var inte så långt ännu). När vi anlände, min far öppnade vindsdörren, och upptäcktt en tvättbjörn! Men den var död! Min far sättade den i en väska och sättade den i papperskorgen. Även om vi hade varit rädd för djuret, vi var fortfarande ledsen att det var död.

Slutligen vi sade hej då till mor och lämnade igen. Det var en oväntad omväg, men fortfarande hade vi en kul resa!

R.I.P. tvättbjorn </3

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Tvättbjörnen

  Min familj bor i ett litet grannskap nära Austin, den huvudstaden i Texas. Det är ett förortsområde, och vanligtvis har vi få djurliv/litet djurliv.

  Men en gång när min far och jag var körande till Houston för att besöka släktingar, detta var det inte så...
  Vi hade precis åkt när telefonen ringde. Vår bil ansluter med telefoner (förstår inte riktigt vad du menar), så när min far svarade den, kunde vi båda höra min panikslagan mor/min mor, som var panikslagen. Hon sade att hon hade hört skrapljud från vinden! Hon sade att hon inte visste vad det var, men vi blev tvugna att komma hem direkt/med en gång för att ta reda på det! Hon lät mycket rädd.

  Så vi vände och kom hem (lyckligtvis var vi inte så långt borta (alternativt: hade vi inte åkt så långt ännu)). När vi kom hem, öppnade min far vindsdörren, och upptäckte (skulle nog låte bättre med hittade) en tvättbjörn! Men den var död! Min far stopppade den i en väska och slängde den i papperskorgen. Även om vi hade varit rädda för djuret, var vi trots allt/ändå ledsna att det var dött


  Slutligen sade vi hej då till mor och åkte igen. Det var en oväntad omväg, men vi hade ändå en kul resa!

  R.I.P. tvättbjörn </3

   

   

  Det var en bra text! Man märker att du kan mycket och vågar pröva! :)

  Dock skulle jag nog byta ut ordet omväg. Kanske är händelse eller något annat ord bättre beroende på vad du menar. 

  Om man istället för att åka/gå den snabbaste vägen, utan istället kanske går runt huset istället för igenom det är det en omväg.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More