Site Feedback

jag är sambo!

Det var säker länge sen jag skrev någonting på italki... jag har varit väldigt upptagen med mitt liv, det finns så mycket att göra, varje dag sysslar jag med någonting rolig. Jag har lärd mig att sticka och jag älskar verkligen att göra det, jag har stickat tröjor, strumpor, handskar och så vidare. Min mamma älskar dem!

Jag började sällskapa med min sambo ett år sen(vi ska fria jubileum på helgen!) och då efter ungefär 6 månader fick vi ny lägenhet och flyttade ihop! Det var så spännande! Vi köpte möbler och planerade rummen tillsammans. Vår lägenhet är 60 kvadratmeter, det är perfekt stolek för ett par, men vi har tyvärr ingen balkong. Att flytta ihop med någon känns så mysigt som fåglar bygge upp ett bo. Nu har vi bott tillsammans i halv år, och det är fantastiskt! Förre månade fick vi en kattunge. Så mycket kul! Han älskar att springa runt med oss hela tiden.

Nu har jag sommarlov, men min sambo måste jobba. Vi ska resa till Kina när han är klar med jobbet. Han kommer att träffa mina släktingar. Vi är väldigt nervös men vi ser fram emot!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  jag är sambo!

  Det var säkert länge sen jag skrev någonting på italki... jag har varit väldigt upptagen med mitt liv, det finns så mycket att göra, varje dag sysslar jag med någonting roligt. Jag har lärt mig att sticka och jag älskar verkligen att göra det, jag har stickat tröjor, strumpor, handskar och så vidare. Min mamma älskar dem!

  Jag började sällskapa med min sambo för ett år sen(vi ska fria jubileum i helgen!) och då efter ungefär 6 månader fick vi en ny lägenhet och flyttade ihop! Det var så spännande! Vi köpte möbler och planerade rummen tillsammans. Vår lägenhet är 60 kvadratmeter, det är perfekt storlek för ett par, men vi har tyvärr ingen balkong. Att flytta ihop med någon känns så mysigt, som fåglar som bygger upp ett bo. Nu har vi bott tillsammans i ett halv år, och det är fantastiskt! Förra månaden fick vi en kattunge. Så kul! Han älskar att springa runt med oss hela tiden.

  Nu har jag sommarlov, men min sambo måste jobba. Vi ska resa till Kina när han är klar med jobbet. Han kommer att träffa mina släktingar. Vi är väldigt nervösa men vi ser fram emot det!

   

   

  Väldigt bra skrivet, nästan helt felfritt och vad kul att det går så bra för dig och din sambo. Hoppas ni har det jättebra i Kina sen. :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More