Site Feedback

Oj jag har glömt bort den här webbsidan

Så jag har inte skrivit på länge! Jag läste min första inlägget och jag ser faktiskt en förbättring i min svenska. Hurra!

Mycket har hänt. Jag hälsade på min pojkvän några gånger i Sverige och han mig i Sant Petersburg. Jag bestämd mig att flytta ifrån Ryssland eftersom jag kunde leva på pengarna jag tjänade. Hemma i Kanada kunde jag inte hitta jobb. Till slut, hittade jag ett dåligt jobb, som jag är inte alls intresserad av, men ett som ger mig möjligheten att spara pengar.

Jag var i Sverige i 2 månader i mars och april. Det var en av den svåraste saken att lämna honom, att veta att vi ska vara ifrån varandra 8 månader medan jag arbetar. 196 dagar kvar. Det känns som en evighet. Och för mig, det är det.

Jag har ansökt om uppehållstillstånd i Sverige. Jag har min intervju i augusti. Väntetiden är 7 månader nu, utan 3 som det var förut. Så jag hoppas efter jul, innan nya året jag åker dit och vi kan börja vårt liv tillsammans.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Oj jag har glömt bort den här webbsidan

  Så jag har inte skrivit på länge! Jag läste mitt första inlägg och jag ser faktiskt en förbättring i min svenska. Hurra!

  Mycket har hänt. Jag hälsade på min pojkvän några gånger i Sverige och han mig i Sant Petersburg. Jag bestämde mig att flytta ifrån Ryssland eftersom jag kunde leva på pengarna jag tjänade. Hemma i Kanada kunde jag inte hitta jobb. Till slut, hittade jag ett dåligt jobb, som jag är inte alls intresserad av, men ett som ger mig möjligheten att spara pengar.

  Jag var i Sverige i 2 månader i mars och april. A tt lämna honom var en av den svåraste sakerna. Att veta att vi ska vara ifrån varandra 8 månader medan jag arbetar. 196 dagar kvar. Det känns som en evighet. Och för mig, är det det.

  Jag har ansökt om uppehållstillstånd i Sverige. Jag har min intervju i augusti. Väntetiden är 7 månader nu, inte 3 som det var förut. Så jag hoppas att jag åker dit efter jul, innan det nya året, och vi kan börja vårt liv tillsammans.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More