Site Feedback

Kinesisk

Hej alle! Ja, jeg har ikke skrevet på dansk for en lang tid. Det er fordi jeg har begyndt min sommer udfordring. Så, nu, jeg lærer kinesisk for to uger. Efter det vil jeg lære walisisk, tysk, spansk og græsk. Hehe, alle af den sprog-ord i dansk ender med 'sk'.

Efter sommeren, vil jeg være tilbage til dansk og fransk, fordi disse er mine foretrukne sprog. Men jeg tror at, efter jeg er mere tillid i dansk og fransk, vil jeg lære kinesisk og måske walisisk igen. Og måske spansk efter det. Og... ha, måske jeg skulle bare vente og se.

Men jeg vil skrive en smule på dansk nogle tid, så jeg glem ikke noget.

Det er alle at jeg vil gerne skrive nu. Vi ses!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hi Joshua

  Very nice work. Just some minor mistakes, but generally, very nice.

  -------

  Kinesisk

  Hej alle! Ja, jeg har ikke skrevet på dansk for i en lang tid. Det er fordi jeg har begyndt min sommerudfordring (one word). Så, nu, jeg lærer nu lærer jeg [1] kinesisk for i to uger. Efter det, vil jeg lære walisisk, tysk, spansk og græsk. Hehe, alle af den sprog-ordene i  dansk ender med 'sk'.

  Efter sommeren, vil jeg være tilbage til dansk og fransk, fordi disse er mine foretrukne sprog. Men jeg tror at, efter jeg er mere tillid i blevet bedre til dansk og fransk, vil jeg lære kinesisk og måske walisisk igen. Og måske spansk efter det. Og... ha, måske jeg skulle skulle jeg bare vente og se.

  Men jeg vil skrive en smule på dansk nogle tid gange, så jeg glem ikke ikke glemmer noget.

  Det er alle at var alt jeg ville gerne skrive nu. Vi ses!

   

  [1] Remember, the verb should be the 2nd component in the sentence (not counting the interjection 'så'). Since you start with a time indication (nu), lærer should come second: Nu lærer jeg kinesisk. You did it correctly in the sentence that follows: "Efter det, vil". The first component is the time indication, "efter det", and the second is the verb, "vil".

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More