Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Beroende

Usch. Jag är dödstrött. Jag har slitit som ett djur sedan klockan 5 på morgonen. Har nyss kommit hem från jobbet för 15 minuter sedan. Det var en vanlig dag på arbete, men jag glömde laddaren till min mobil. Jag är på arbete i 13-15 timmar varje dag(nja, inte nu. Den här veckan ska söndag vara ledig) så om jag använder mobilen mesta hela tiden, dör den på 4-5 timmar. Tiden gick mycket långsamt utan mobilen! Jag hade inte avgått hur beroende jag är av den.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Beroende

  Usch. Jag är dödstrött. Jag har slitit som ett djur sedan klockan 5 på morgonen. Har nyss kommit hem från jobbet för 15 minuter sedan. Det var en vanlig dag på arbetet, men jag glömde laddaren till min mobil. Jag är på arbetet i 13-15 timmar varje dag(nja, inte nu. Den här veckan ska söndag vara ledig) så om jag använder mobilen mesta hela tiden, dör den på 4-5 timmar. Tiden gick mycket långsamt utan mobilen! Jag hade inte avgått hur beroende jag är av den.

   

  Antingen kan du skriva "arbetet/jobbet"

  eller skriva mitt arbete, men då måste de stå mitt framför. Annars bra formulerat och skrivet! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More