Site Feedback

Mijn Weekend

Zaterdag, heb ik mijn schoonvader geholpen om hout te hakken. Hij heeft veel hout gekocht en wij moesten bijna zes uur besteden om alle het hout te hakken. Maar nu hebben mijn schoonouders genoeg hout voor drie winters. Zondag was het slecht weer. Zo mijn vrouw en ik bleven meestal thuis, behalve een korte wandeling naar een restaurant voor lunch. Overal, was het een ontspannende weekend.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mijn Wweekend

  Zaterdag, heb ik mijn schoonvader geholpen om hout te hakken (of: met houthakken). Hij heeft had veel hout gekocht en wij moesten deden er bijna zes uur besteden over om alle al het hout te hakken. Maar nu hebben mijn schoonouders genoeg hout voor drie winters. Zondag was het slecht weer. Zo Daarom zijn mijn vrouw en ik bleven meestal bijna de hele dag thuis gebleven, behalve afgezien van een korte wandeling naar een restaurant voor lunch om te lunchen. Overal, Al met al was het een ontspannende weekend.

   

  Heel goed geschreven!!! Fouten heb ik doorgestreept en rood gekleurd. Dingen die niet per se fout zijn, maar wel beter kunnen, heb ik doorgestreept en grijs gemaakt. Vragen en opmerkingen heb ik in oranje weergegeven. Verbeteringen heb ik met blauw aangegeven. Waar was je dat weekend eigenlijk?

  Mijn Wweekend

   

  Zaterdag, heb ik mijn schoonvader geholpen om hout te hakken. Hij heeft veel hout gekocht en wij moesten bijna zes uur besteden om alle het hout te hakken. Maar nu hebben mijn schoonouders genoeg hout voor drie winters. Zondag was het slecht weer. Zo Dus mijn vrouw en ik bleven meestal thuis, behalve dat we een korte wandeling maakten naar een restaurant voor lunch /om te lunchen/. Overal, Over het algemeen was het een ontspannende weekend.

   

  I´ve tried to correct this, even thought I´m not a Dutch or Flemish native speaker.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Flemish

  Show More