Site Feedback

Неколку реченици

- Посакам да ги поканам моите пријатели, ама не знам ако ќе бидам дома утре, па не можам ништо да им ветам, инаку ќе морам да им објаснам зошто не сум таму.

- Брат ми посака да учествува во забава со нас, но знам дека ќе нè вознемирена, па не му дозволам да дојде. Зажалам ама знам дека ќе ми прости.

- Не се сеќавам повеќе како да се поврзам на интернет. Прашам за татко ми да ми помогна. За несреќа нема време за ми покажам како се прави.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  * Посакувам да ги поканам моите пријатели ама не знам дали ќе бидам утре дома. Не можам ништо да им ветам, инаку ќе морам да им објаснам зошто не сум таму. 

  * Брат ми сака да учествува во забавата со нас, но знам дека ќе нè вознемирува, па не му дозволувам да дојде. Жалам ама знам дека ќе ми прости.
  * Не се сеќавам повеќе како да се поврзам на интернет. Го прашав татко ми да ми помогне, но за несреќа нема време за да ми покаже како.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Macedonian

  Show More