Site Feedback

Почивка

 

Съвсем скоро ще имам почивка на море: ще ходя в България. Вече уморена съм от работата и много ми се иска да правя само приятни неща: да се къпя в морето, да се разхождам, да не мисля за работата, да пътувам. Обичам да пътувам, обичам летищата и самолетите. Обожавам да чета на кафе на летището и в самолета. Приятно е да имаш толкова много време за четене и нищо не може да ти пречи. Близо две години имам електронен четец. Той много ми харесва. Той е лек, удобен и съдържа цялата библиотека. Затова винаги имам избор, какво да чета, и нямам нужда да мъкна тежките хартиени книги.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Почивка

  Съвсем скоро ще бъда на почивка, на море: ще ходя в България. Вече съм уморена от работата и много ми се иска да правя само приятни неща: да се къпя в морето, да се разхождам, да не мисля за работата, да пътувам. Обичам да пътувам, обичам летищата и самолетите. Обожавам да чета на кафето*, на летището и в самолета. Приятно е да имаш толкова много време за четене и нищо да не ти пречи. Близо две години имам електронен четец , Той много ми харесва - лек е, удобен и съдържа цялата библиотека. Затова винаги имам избор,** какво да чета,*** и нямам нужда да мъкна тежките хартиени книги.

   

  *кафе като заведение, където се пие кафе или кафе като напитка?:)

  ** Запетая се пише само пред каквоТО, когаТО, защоТО и т.н. Когато имаме какво, защо, кога запетая не се пише.

  *** Пред 'и', 'или' се пише запетая само ако са употребени повече от един път в изречението. В този случай се пише запетая преди второто, третото и т.н. 'и'/'или'.

   

  Къде ще ходиш на почивка? Т.е. в кой град?

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Bulgarian

  Show More