Site Feedback

Când lucrurile nu merg bine...

Din păcate, nu mai am timp pentru a studia limbă română. Am acum două locuri de muncă (zi și noapte), pentru a economisi bani, deoarece treaba mea principală nu merge bine, și nu mai pot sta aici. Pe scurt, trebuie să-mi reorganizez viaţă. Vreau să fie de succes, și am nevoie de bani pentru a "supraviețui," dar nu știu ce să mă mai fac. Nu vreau să fie doar o altă “loser,” fără un loc de muncă "real" sau chiar un scop în viaţă. Dar iată-mă...!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Când lucrurile nu merg bine...

  Din păcate, nu mai am timp pentru a studia limba română. Am acum două locuri de muncă (zi și noapte), pentru a economisi bani, deoarece treaba mea principală nu merge bine și nu mai pot sta aici. Pe scurt, trebuie să-mi reorganizez viaţa. Vreau să fie de succes și am nevoie de bani pentru a "supraviețui," dar nu știu ce să (mă) mai fac. Nu vreau să fiu doar o altă “loser,” fără un loc de muncă "real" sau chiar un scop în viaţă. Dar iată-mă...!

   

  Cred ca toti oamenii intampina probleme sau bariere in timp ce-si urmeaza visurile sau in drumul de a se realiza in viata. Eu nu am cum sa fi trecut prin asa ceva deocamdata, dar iti urez mult noroc. Fii tare! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More