Site Feedback

Het handboek

Het leren van talen vereist de beslissing om vrije tijd er voor het studium inzetten. Het is heel moeilijk jezelf te overtuigen dat alle je moeite helpt om je doel te voldoenden. Er zijn vele handboeken op de markt maar niet alle zijn geschikt voor jou. Daarom moet je eerst met een leraar praten of iemand die veel ervaring met talen heeft zodat je kan het goed kiezen. Bijvoorbeeld, als je je niveau niet kent, dan vind je het zoeken naar handboekjes een hel. Als je een nieuwe boek wil kopen , moet je aandacht besteden aan de volgende:
1. Je boek moet 5 onderdelen inhouden: spreken, schrijven, luisteren, lezen, gramatiek. Het handboek moet een combinatie van alle deze 5 onderdelen zijn. Het is heel gemakkelijker alle deze vaardagheden tegelijktijdig ontwikkelen. het boek moet een evenwichtig inhoud van oefeningen en theoretisch inhoud inhouden. Een normale handboek bidet niet zovele oefeningsbladeren. Dus moet je een andere gramatiek boek kopen. de structuren te beheren/controleren heb je veel oefening en geduld nodig
3.Maak jezelf een woordenboek en schrijf daarin alle nieuwe worden, die daarna je moet ook leren.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Het handboek

  Het leren van talen vereist een de beslissing om vrije tijd in te zetten voor het studeren van de talen er voor het studium inzetten. Het is heel moeilijk jezelf te overtuigen dat alle moeite die je doet helpt om je doel te bereiken.je moeite helpt om je doel te voldoenden. Er zijn vele [veel is ook juist, vele is meer formeel] handboeken op de markt maar die zijn niet allemaal even geschikt voor jou. niet alle zijn geschikt voor jou. Daarom moet je eerst met een leraar praten of met iemand die veel ervaring met talen heeft zodat je goed kan kiezen kan het goed kiezen. Bijvoorbeeld, als je je niveau niet kent, dan vind je het zoeken naar handboeken [De verkleinvorm past hier niet echt aangezien het niet consistent wordt toegepast] een hel. Als je een nieuwe boek wil kopen , moet je aandacht besteden aan de volgende punten:
  1. Je boek moet 5 onderdelen bevatten inhouden [inhouden is niet fout maar het klinkt raar in de zin]: spreken, schrijven, luisteren, lezen, grammatica gramatiek. Het handboek moet een combinatie van al alle deze 5 onderdelen zijn. Het is veel heel gemakkelijker al alle deze vaardigheden tegelijkertijd te tegelijktijdig  ontwikkelen. Het boek moet een evenwichtige inhoud van oefeningen en theorie theoretisch inhoud bevatten inhouden. Een normaal normale handboek biedt niet zoveel zovele oefenbladzijden oefeningsbladeren. Dan Dus moet je dus een ander grammatica andere gramatiek boek kopen. Om de structuren te beheren/controleren heb je veel oefening en geduld nodig. 
  3.Maak voor jezelf een woordenboek en schrijf daarin alle nieuwe woorden, die je daarna ook moet leren daarna je moet ook leren.


  [Als je vragen hebt of twijfels, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. :-)]

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More