Site Feedback

Неколку реченици (2)

- Ќе бидам среќен ако станам двојазичен

- Не сум сосема спремен за одам на Македонија, ми потреба уште да вежбам

- Неодамна многу го вежбав англискиот јазик па напредував

- Не бев во можност за зборувам македонски ама јас сум напредувал многу за време на одморите

- Имам влечаток дека зборувам посебно добро, всушност морам да го вежбам озбилно македонскиот јазик

- Претпочитам да си одам подоцна

- Сега направам нешто, пред долго време дека не сум правил ова

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  * Ќе бидам среќен ако зборувам два јазика.
  * Не сум сосема спремен за да одам во Македонија, потребно ми е уште да вежбам or треба уште да вежбам.
  * Неодамна многу го вежбав англискиот јазик па напредувам.
  * Не бев во можност да зборувам македонски ама јас напредувам многу за време на одморите.
  * Имам влечаток дека зборувам посебно добро, всушност морам да го вежбам озбилно македонскиот јазик.
  * Претпочитам да си одам подоцна.
  * Сега ќе направам нешто што пред долго време не сум го направил.

  aw, :3 you're doing well. <3

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Macedonian

  Show More