Site Feedback

Jeg ønsker å lære det norske språket!!!

Hej! Jeg hetter Lena, jeg er tretti fem år. Jeg bor i Novosibirsk, har vi en stor og vakker by. Jeg jobber i en botanisk hage, en ledende økonom, jeg liker jobben min.Vi har denne sommeren er veldig kaldt. ingen solen. Vi går til jakker. I ettermiddag var det 12 grader.På fritiden liker jeg å spille sport. På kvelden kjører jeg inn på stadion, og tre ganger i uken jeg går til bassenget for å svømme. Jeg liker også å reise. Min drøm er å reise med bil i Norge, det er veldig vakkert.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Jeg ønsker å lære det norske språket!!!

  Hei! Jeg heter Lena, jeg er tretti fem år. Jeg bor i Novosibirsk, det er en stor og vakker by. Jeg jobber i en botanisk hage, en ledende økonom, jeg liker jobben min.Vi har denne sommeren er veldig kaldt. ingen solen. Vi går til jakker. I ettermiddag var det 12 grader.På fritiden liker jeg å spille sport. På kvelden kjører jeg inn på stadion, og tre ganger i uken jeg går til bassenget for å svømme. Jeg liker også å reise. Min drøm er å reise med bil i Norge, det er veldig vakkert.

  Jeg ønsker å lære det norske språket!!!

  Hei! Jeg hetter Lena, jeg er tretti fem år. Jeg bor i Novosibirsk, har vi en stor og vakker by. Jeg jobber i en botanisk hage, en ledende økonom, jeg liker jobben min.Vi har denne sommeren er veldig kaldt. ingen solen. Vi går til jakker. I ettermiddag var det 12 grader.På fritiden liker jeg å spille sport. På kvelden kjører jeg inn på stadion, og tre ganger i uken jeg går til bassenget for å svømme. Jeg liker også å reise. Min drøm er å reise med bil i Norge, det er veldig vakkert.

  Jeg ønsker å lære det norske språket!!!

  Hej  Hei! Jeg hetter heter Lena, jeg er tretti fem år. Jeg bor i Novosibirsk, har vi det er en stor og vakker by. Jeg jobber i en botanisk hage, en er ledende økonom, jeg liker jobben min.Vi har denne sommeren er hatt det veldig kaldt. ingen solen. Vi går til med jakker. I ettermiddag var det 12 grader.På fritiden liker jeg å spille sport. På kvelden kjører jeg inn på stadion, og tre ganger i uken jeg går går jeg til bassenget for å svømme. Jeg liker også å reise. Min drøm er å reise med bil i Norge, det er veldig vakkert.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More