Site Feedback

Het museum voor blinden in Ancona

Een van de meest ongewone culturele instellingen is het "Homer" museum voor blinden. Aangezien de exposities kunnen mensen raken, heeft het "Homer" museum geen echte meesterwerken originelen) van de beeldhouwkunst , maar door gepresenteerde kopieën kunt u volledig vaardigheid van antieke Griekse kunstenaars waarderen.

Degenen die wensen om een prachtige natuur te genieten kunnen naar het Parque del Conero gaan, waarin vreemde planten en mooie bomen, pittoreske grotten en rotsachtige klippen zijn.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ik heb buiten enkele fouten de tekst ook verbeterd zodat hij vlotter te lezen is.

  ------

  Het museum voor blinden in Ancona

  Een van de meest ongewone culturele instellingen is het "Homer" museum voor blinden. Aangezien bezoekers de exposities kunnen mensen aanraken, heeft het "Homer" museum geen echte originele meesterwerken originelen) van de beeldhouwkunst in huis. , maar d Door gepresenteerde kopieën te presenteren kunt u echter de volledig buitengewone vaardigheid van antieke Griekse kunstenaars komen waarderen ervaren.

  Diegenen die wensen om graag van de een prachtige natuur te genieten kunnen naar het Parque del Conero gaan, waarin vreemde planten en mooie bomen, pittoreske grotten en rotsachtige klippen te vinden zijn.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More