Site Feedback

Неколку реченици (3)

- Јас не сум забележал дека ти не беше вчерва дома.

- Прочитам книга ама ќе морам да престанам читање затоа што ќе си одам

- Не претпочитам да останувам во Франција по студиите

- Кога бев помлад, се сеќавам дека посакував да возам голема кола

- Една смешна приказна што мојот пријател ми прераскажаше : еден Прилепско оди во Куманово. Кога зборува со жители, луѓето им прашуваат дали зборува кинески ... :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Неколку реченици (3)

  - Јас не сум забележал дека ти не беше вечерва дома.

  - Читам книга, ама ќе морам да престанам со читање затоа што ќе си одам.

  - Не претпочитам да останувам во Франција по студиите

  - Кога бев помлад, се сеќавам дека посакував да возам голема кола

  - Една смешна приказна што мојот пријател ми прераскажаше : еден Прилепчанец оди во Куманово. Кога тој зборува со жителите, луѓето го прашуваат дали зборува кинески ... :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Macedonian

  Show More