Site Feedback

Hej alla!

Hej alla! Jag är en litauisk kille som arbetar som ST-läkare här i Litauen. Jag besökte Sverige och blev kär i den. Så bestämde jag mig att lära mig svenska för att jag ville flytta till Sverige att bo och arbeta. Då började jag lära mig svenska ensam och senare fortsatte jag lära med en lärare. Jag har avslutat B1 nivå på svenskan och behöver jag människor att öva min svenska med. Svenskar säger att jag är jätteduktig på svenskan men jag tror det inte. Jag vet att jag måste öva mycket för att jag skulle kunna prata riktigt bra :)

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hej alla!

  Hej alla! Jag är en litauisk kille som arbetar som ST-läkare här i Litauen. Jag besökte Sverige och blev kär i den landet. Så bestämde jag mig att lära mig svenska för att jag ville flytta till Sverige att bo och arbeta. Då började jag lära mig svenska ensam och senare fortsatte jag lära med en lärare. Jag har avslutat B1 nivå på svenskan och nu behöver jag människor att öva min svenska med. Svenskar säger att jag är jätteduktig på svenskan men jag tror det inte. Jag vet att jag måste öva mycket för att jag skulle kunna prata riktigt bra :)

   

  Du skiver väldigt bra, det behövs egentligen bara den lilla rättningen ovan. Om du vill låta helt svensk kan du se på detta förslag till ändring:

  Hej alla! Jag är en litauisk kille som arbetar som ST-läkare här i Litauen. Jag har besökt Sverige och blev förälskad i landet. Därför bestämde jag mig för att lära mig svenska så att jag skulle kunna flytta till Sverige och bo och arbeta där. Jag började med att lära mig svenska på egen hand och sedan fortsatte jag att studera med en lärare. Jag har avslutat B1-nivån och nu behöver jag öva att prata svenska. Många svenskar har sagt att jag är jätteduktig på svenska, men jag tror dem inte. Jag vet att jag måste öva mycket mer för att kunna prata riktigt bra.


  Se detta bra som ett förslag : )

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More