Site Feedback

min første tekst

Hei. Har nettopp registrert seg her og kommer til å skrive en liten eksempeltekst. Kort om meg. Jeg bor I Russland og jobber i sykehus som lege. Jeg liker jobben min veldig mye. Nå har jeg hatt en liten permisjon, bare to uker. Vanligvis pleier folket fra nord å reise mot sør til hav eller fjell, men jeg har foretrukket å holde seg hjemme med mine venner. Sommeren er ganske varm, folket sier at den er uvanlig het. For å være ærlig må jeg si at det var to virkelig varme uker i sluttet av juni, men nå har vi et typisk nordisk vær med regn, skydekket himmel og bare ti-tolv plusgrader. Vennene mine liker ikke slike været og foretrekker å sitte foran sine tv-er og pc-er. Jeg synes at det er ganske kjedelig. Det er bedre å ha en biltur til andre steder eller å gå minst til kino. Det gjør jeg nesten hverdag.
Så la meg slutte. Håper på noen kommentarer. Vennlig hilsen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Min første tekst

  Hei. Har nettopp registrert seg her og kommer til å skrive en liten eksempeltekst. Kort om meg. Jeg bor I Russland og jobber i et sykehus som lege. Jeg liker jobben min veldig mye godt. Nå har jeg hatt en liten permisjon, bare to uker. Vanligvis pleier folket fra nord å reise mot sør til hav eller fjell, men jeg har foretrukket å holde seg hjemme med mine venner. Sommeren er ganske varm, folket sier at den er uvanlig het. For å være ærlig må jeg si at det var to virkelig varme uker i sluttet av juni, men nå har vi et typisk nordisk vær med regn, skydekket himmel og bare ti-tolv plusgrader. Vennene mine liker ikke slike sånt været og foretrekker å sitte foran sine tv-er og pc-er. Jeg synes at det er ganske kjedelig. Det er bedre å ha en biltur til andre steder eller ihvertfall åminst til kino. Det gjør jeg nesten hverdag.
  Så la meg slutte. Håper på noen kommentarer. Vennlig hilsen.

   

  ----------------------------------------------------------------------------

  I must say, your Norwegian is very good!

  min første tekst

  Hei. Har nettopp registrert seg her og kommer til å skrive en liten eksempeltekst. Kort om meg. Jeg bor i Russland og jobber i sykehus som lege. Jeg liker jobben min veldig mye. Nå har jeg hatt en liten permisjon, bare to uker. Vanligvis pleier folket fra nord å reise mot sør til hav eller fjell, men jeg har foretrukket å holde seg hjemme med mine venner. Sommeren er ganske varm, folket sier at den er uvanlig het. For å være ærlig må jeg si at det var to virkelig varme uker i sluttet av juni, men nå har vi et typisk nordisk vær med regn, skydekket himmel og bare ti-tolv plusgrader. Vennene mine liker ikke slike været og foretrekker å sitte foran sine tv-er og pc-er. Jeg synes at det er ganske kjedelig. Det er bedre å ha en biltur til andre steder eller å gå minst på kino. Det gjør jeg nesten hverdag.
  Så la meg slutte. Håper på noen kommentarer. Vennlig hilsen.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More