Site Feedback

Hola, soc nou aquì

Hmmm. Quê puc dir? Es la primera vegada que he escrit qualsevol cosa per que altres ho poden llegir. Soc de Méxic, criat ene Canadá i he tornat a Mexic per moltes raons. Vull aprendre el catalá per poder coneixer l'historia de la meva familia.

Aprendre una llengua no es dificil i al mateix temps ho es. Cal de practicar regularment, si no ho fas, no pots avançar. Ho sé, el meu nivell es molt baix, pero no ho he practicat en anys i encara aixi en las clases de catalá mai parlaba per vergonya.

També vull millorar el meu japonés y cal de aprendre el aleman. Vull aprendre llenguas per gust i per treball i per l'escola així que hi ha moltes raons.

Be, creu que aixo es tot pel moment.

Una abraçada a tots i si algú em pot corregir, moltes gracies també.

Adeu

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hola, sóc nou aquí

  Hmmm. Què puc dir? És la primera vegada que he escrit / escric qualsevol cosa per tal què altres ho puguin llegir. Sóc de Méxic, criat al Canadà i he tornat a Mèxic per moltes raons. Vull aprendre el català per poder conèixer la història de la meva família.

  Aprendre una llengua no és difícil i al mateix temps ho és. Cal practicar regularment, si no ho fas, no pots avançar. Ho sé, el meu nivell és molt baix, pero no ho he practicat en anys i encara així a les classes de català mai no parlava per vergonya.

  També vull millorar el meu japonès i cal de aprendre l'alemany. Vull aprendre llengües per gust i per feina i per l'escola és a dir que hi ha moltes raons.

  Bé, crec que això és tot pel moment.

  Una abraçada a tots i si algú em pot corregir, moltes gràcies també.

  Adéu

   

  Vermell= correccions Blau= suggeriments

  Molt ben escrit! Enhorabona! No tens un nivell baix en absolut, ans al contrari.

  Si necessites cal aclariment sobre la correcció o qualsevol ajuda, no dubtis a escriure'm.

  Fins aviat!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More