Site Feedback

Nu börja jag igen!

Jag har varit i sverige sendan 2005, det är skam att jag fortfarande inte kan svenska. Den här gången ger jag mig själv sista chansen!!!
min plan är att skriva nåntin varje dag, och hoppa att folk här kan hjälpa mig att rätta till!! Tack på förhand!

Jag ska presentera mig lite först. Jag är en webbutvecklare från kina. Min man och jag har två söner (2011&2012). Min man kan prata svenska mycket bra, men jag kan inte. Jag är så rädd att prata, även om jag kan läsa mycket. Mitt jobb tillåter mig att tala bara engelska. det är därför jag inte pressa mig själv så mycket. Men nu, jag har söner, och de ska prata svenska, jag vill inte att de tycker att deras mama är dum. Jag kommer att hålla den här gången!!!!

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Nu börjar jag igen!

  Jag har varit i Sverige sendan 2005, det är en skam att jag fortfarande inte kan svenska. Den här gången ger jag mig själv en sista chansen!!!
  min plan är att skriva nåntin varje dag, och hoppas att folk här kan hjälpa mig genom att rätta till det jag skriver!! Tack på förhand!

  Jag ska presentera mig lite först. Jag är en webbutvecklare från Kina. Min man och jag har två söner (2011&2012). Min man kan prata svenska mycket bra, men jag kan inte. Jag är så rädd för att prata, även om jag kan läsa mycket. Mitt jobb tillåter mig att bara tala bara engelska. det är därför jag inte pressa mig själv så mycket. Men nu, jag har jag söner, och de ska prata svenska, jag vill inte att de tycker att deras mama är dum. Jag Mitt försök kommer att hålla den här gången!!!!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More