Site Feedback

Stressad dag

Eftersom min lilia son är yngre än ett år och kan inte gå till dagis, jag arbetar hemifrån halvdag dessa dagar. Min mans mama bor hos oss och hjälper oss mycket.

Vi har en online-biljettsystem för att plocka uppgifter från och vi har SCRUM skype möte varje dag innan lunch. Idag plockade jag en svårt biljett som tar mig mer än fyra timmar att fixa. Det är stressad verkligen!!! Däremot min son vill ha anmning nu och då, det gör det ännu värre -_-||

Slutligen fixade jag den här biljetten, men min äldre son kom hemma, upptagen igen!

Nu de både sova, det är äntligen min egen tid!!!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Stressad dag

  Eftersom min lilia lille son är yngre än ett år och kan inte kan gå till dagis, jag arbetar jag hemifrån halvdag dessa dagar. Min mans mamma bor hos oss och hjälper oss mycket.

  Vi har en ett online-biljettsystem för att plocka uppgifter från och vi har SCRUM skype möte varje dag innan lunch. Idag plockade jag en svårt biljett som tar mig mer än fyra timmar att fixa. Det är stressad verkligen stressande!!! Däremot Dessutom vill min son vill ha anmning nu och då, det gör det ännu värre -_-||

  Slutligen fixade jag den här biljetten, men då kom min äldre son kom hemma, upptagen igen!

  Nu sover de både sova båda två, det är äntligen min egen tid!!!

   

  Jag förstår inte riktigt vad det är för jobb du gör därför har jag kanske inte rättat så bra. "Vi har SCRUM-möten via Skype varje dag", kan man skriva, men det fungerar som du har skrivit också.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More