Site Feedback

Budaya ing Indonesia

 

Ing Indonesia duwe macem - macem budaya sing ora di duweni karo negara liyo. Antarane yoiku Indonesia duwe pirang - pirang basa ing saben wilayah, duwe peninggalan sejarah kayata Chandi lan Kraton. Isih ana maneh, jengenge "Pulau Komodo", pulau iki kalebu ing 7 kamulyaning donya. Kraton in Ing Indonesia wiwit jaman kolonial dumugi seprene isih ana ing Jawa Tengah, yoiku ana ing Jawa tengah persis in kutho Solo lan kutho Jogjakarta. Kraton lan Chandi iku dumunung ing pulau Jawa. Isih ana maneh budaya - budaya liyo saben pulau ing Indonesia kayata ing pulau Bali, Papua, Sumatera, Kalimantan, Sulawesi lan sapiturute.

This language writen of Javanese. If You want to learn about this language, feel free yo contact me.

Share:

 

1 comment

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More