Site Feedback

Tid til å lære norsk mer på alvor

Det er det jeg er her for! Lære språk er både morsomt og viktig for min fremtid.Jeg prøver å praktisere norsk hver dag, men er noen ganger altfor opptatt. Jeg håper å finne noen nye venner som kan hjelpe meg og lære meg noen nye ting.Jeg har allerede en brevvenn, men ønsker å ha noen å snakke med på skype. Vil det være deg? Til gjengjeld, jeg skal hjelpe deg med engelsk eller russisk. Hva sier du? ;)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Tid til for å lære norsk mer på alvor

  Det er det jeg er her for! Lære språk er både morsomt og viktig for min fremtiden min. Jeg prøver å praktisere norsk hver dag, men er noen ganger altfor opptatt. Jeg håper å finne noen nye venner som kan hjelpe meg og lære meg noen nye ting. Jeg har allerede en brevvenn, men ønsker å ha noen å snakke med på skype. Vil det være deg? Til gjengjeld, jeg skal hjelpe deg med engelsk eller russisk. Hva sier du? ;)

   

  "tid til..." means that you have enough time to do something. "tid for..." means that now is the right time to do something. "min fremtid" is not incorrect, but "fremtiden min" sounds better. When the possessive precedes the noun, the owner is emphasized. When the possessive follows the noun, the noun is emphasized. Remember the spaces after the dots.

   

  :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More