Site Feedback

Nederlands. 1st entry

 

Ik leer nederlands. Ja ik vind de taal moeilijk. Omdat het is. Sinds Januari begon ik met de taal. Ik boek weinig vooruitgang. Weet je wat ik vind de moeilijkste? De-woorden & Het-woorden. En de uitdrukkingen - ze klinkt raar voor mij.
Mijn beste ervaring was toen ik een fout maakte. Ik bedoel "tijdschrift" te zeggen. Maar altijd als ik praat dan zeg ik "tijd schijt". Dat zeg voor 2 weken. Elke dag! Niemand corrigeert me. Later leerde ik mijn fout.
Een andere fout was "heel veel v.s heel erg". Ik zou zeggen "het eten was heel veel lekker" maar bedoel ik "heel erg lekker". Ik maak nog steeds fouten.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Nederlands. 1st entry

   

  Ik leer nNederlands/Ik ben Nederlands aan het leren. Ja, ik vind de taal moeilijk/gecompliceerd/ingewikkeld. Oomdat het [gewoon [zo]] is. Sinds Jjanuari begon ik met de taal. Tot dusver/Tot nu toe Ik boek ik te weinig vooruitgang/maak ik weinig progressies. Weet je wat ik het moeilijkst vind de moeilijkste? De-woorden & Het-woorden  De- en het-woorden. En de uitdrukkingen. - zZe klinkt klinken raar voor mij.

  Mijn beste ervaring was toen ik een fout maakte. Ik bedoel wilde "tijdschrift" te zeggen. Maar altijd als ik praat dan zeg ik "tijd schijt". Dat zeg ik nu al sinds voor 2/twee weken. Elke dag! Niemand corrigeert/verbetert me. Later leerde ik van mijn fout/Ik heb later van mijn fout[en] geleerd.  Een andere fout was "heel veel'' v.s in plaats van ''heel erg". Ik zou/wilde zeggen "het eten was heel veel lekker" maar ik bedoelde ik natuurlijk "heel erg lekker". Ik maak nog steeds fouten.

   

  HEEL GOED GEDAAN! GA ZO DOOR!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More