Site Feedback

Ødela helg planer ...

Regn, regn og mer regn ... Det har regnet hver dag! Jeg gikk til min fjellet hjemme denne helgen for litt hvile og avslapning bare for det regne hele tiden jeg var der! Så irriterende! Selvfølgelig, jeg klaget hele tiden og moren min var veldig irritert med meg ... Nå er jeg glad for å være tilbake i byen der minst er jeg tørr for en stund!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ødelagte helgeplaner...

  Regn, regn og mer regn... Det har regnet hver dag! Jeg gikk til min fjellet hjemme (1) denne helgen for litt hvile og avslapning, bare for men det regnet hele tiden jeg var der! Så irriterende! Selvfølgelig klaget jeg (2) hele tiden, og moren min var veldig irritert med  meg... Nå er jeg glad for å være tilbake i byen, der minst er jeg tørr for en stund! (3)

   

   

  (1) I stedet for "Jeg gikk til min fjellet hjemme" kan du si "Jeg drog til hjemmet vårt oppe i fjellet", eller, enda bedre, greie ut om stedet, for eksempel "Denne helgen drog jeg opp i fjellet. Vi har et hus/en hytte der..."

   

  (2) Etter "selvfølgelig" kommer verbet før subjektet. 

   

  (3) Du kan enten si "der er jeg tørr for en stund" eller "der er jeg i det minste tørr". Du kan også bruke "her" i stedet for "der" siden du snakker om stedet du befinner deg.

   

  Kjempebra tekst! Stå på videre! :) 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More