Site Feedback

Colegi de camera noi

La fel ca in fiecare ani, începem cu toţi la şcoala în curând. Pentru mine, înseamnă că voi primi şi colegi de cameră noi. Stau două ani în plus, şi de când au absolvit prietenii mele deja , voi locui cu străini pentru prima dată. O să fie murdari sau curaţi? Zgotomotoase sau liniştiţi? Dacă cel puţin ar păstra chiuvetă de bucatarie curat, atunci sunt bine. Nimic urăsc mai mult decât un chuivetă de bucătărie murdar plin cu bucate. Sunt sigur totul va fi bine, sau cel puţin nu va fi aşa de rau.

Greu de imaginat când o să absolv de universtate în sfârşit. Am deja un slujbă care mă aşteaptă. Doar doi ani rămâne. Abia Aştept. Deşi voi recunoaşte că mi-e teamă un pic, Mereu Am fusesem în şcoală. Să lucrez şi trăiesc ca un bătrân..singur..Va fi o experienţă absoluta unică.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Colegi de cameră noi

  La fel ca în fiecare ani, începem cu toţii la şcoala în curând. Pentru mine, înseamnă că voi primi avea şi colegi de cameră noi. Stau doi ani în plus şi pentru că prietenii mei au absolvit deja, voi locui cu străini pentru prima dată. O să fie murdari sau curaţi? Zgotomotoşi sau liniştiţi? Dacă (cel puţin) ar păstra măcar chiuveta de bucătărie curată, atunci sunt bine (tu esti bine)/ e bine (adica situatia e buna). Nimic nu urăsc mai mult decât o chuivetă de bucătărie murdară, plină cu bucate/mâncare. Sunt sigur totul va fi bine, sau cel puţin nu va fi aşa de rău.

  Îmi e greu de imaginat mă văd absolvind de universtatea în sfârşit. Am deja o slujbă care mă aşteaptă. Doar doi ani (mai) rămân. Abia aştept. Deşi recunosc că mi-e teamă un pic, ca şi mereu când am mers la şcoală. (Cu siguranta nu acesta a fost sensul pe care ai vrut sa-l dai propozitiei, dar nu am inteles ce ai vrut sa spui). Să lucrez şi trăiesc ca un bătrân..singur..Va fi o experienţă absoluta unică.

   

  Of, mi-ai amintit ca in curand o sa incep scoala. :)) Si eu mai am doi ani, dar de liceu. Sper sa te impaci cu noii colegi si acestia sa spele de fiecare data chiuveta.

  Scrii propozitii din ce in ce mai ample. Asta e bine, bravo, dar romana are cam multe dezacorduri, nu-i asa?

  Inca ceva, sa nu uiti de dubla negatie. :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More