Site Feedback

Communicatie op het werk

 

Vroeger heb ik mezelf nie ingebildet dat communicatie op het werk een groot invloed heeft over de relaties .Maar je moet ook al wel weten hoe je communicatievaardigheden zal gebruiken. Hier staan de meeste relevante beginselen voor een efficiënte en effectieve communciatie.
1.Je moet altijd hoffelijkheid en disponibiliteit aantonen. Goede en lasting relaties hebben wederzijds respect en vertrowen aan de basis.Deze ingredienten maken je de perfecte collega.
2.Respecteer altijd wat je beloven hebt.Als je vriendschappen opbowen will,probeer immers de andere mensen niet te lugen of slecht behandelen
3.Een positief houding betekend dat je bereid ben voor handling moeilijke situaties. Ook al je niet altijd voel dat je in control bent,verget niet dat met de juiste houding lukt je alles.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Communicatie op het werk

  Vroeger heb ik mezelf nie ingebildetnooit bedacht dat communicatie op het werk een groot grote invloed heeft over op de relaties tussen collega's. Maar je moet ook toch al wel weten hoe je je communicatievaardigheden zal gaat gebruiken (of: inzetten). Hieronder staan de meeste relevante beginselen voor (een) efficiënte en effectieve communciatie.
  1. Je moet altijd hoffelijkheid en disponibiliteit beschikbaarheid aantonen. (Goede en lasting relaties hebben wederzijds respect en vertrowen aan de basis.) Wederzijds respect en vertrouwen zijn de basis voor goede en blijvende relaties. Deze ingredienten ingrediënten maken je de perfecte collega.
  2. Respecteer altijd wat je beloven beloofd hebt. (Beter Nederlands is: Kom je beloftes altijd na.) Als je vriendschappen opbowen will wil opbouwen, probeer immers de andere mensen dan niet te lugen bedriegen of slecht te behandelen
  3. Een positief positieve houding betekend betekent dat je bereid bent voor handling om met moeilijke situaties om te gaan. Ook als je niet altijd voelt dat je in controle bent, vergeet niet onthoud dat met de juiste houding lukt (je) alles lukt.

   

  Heel knap. Goed geschreven!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More