Site Feedback

Hjemmearbejde 2

I denne uge, jeg arbedede tirsdag og onsdag, jeg var betød til arbedje mondag, men, min mor blev syge. Så, opholdt sig med hende. I et hotel, vi så film på mit computer. Vi så Suddenly 30, Grown Ups og Cyote Ugly. Min mor ikke kun lide Coyote Ugly fordi et bellede på DVD var provokerende, når hun så et film, hun kun lide det. Vi så andre film men jeg ikke huskede navmene.

Når returnerede til mit hus, spillede jeg Second Life på mit computer. Jeg var meget doven fordi jeg har depression og psykose.

I dag, skal arbedje jeg, en arbedjet var meget sjovt fordi vores bozz gav mig et Milky Way og koks fordi arbedjet hardt. Min bozz også underviste mig til drev en lille smule. Det var også sjovt.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hjemmearbejde 2 

  I denne uge, arbejdede jeg tirsdag og onsdag. Jeg skulle havde arbejdet mandag, men min mor blev syg, så jeg var sammen med hende. På et hotel, så vi film på min computer. Vi så Suddenly 30, Grown Ups og Cyote Ugly. Min mor kunne ikke lide Coyote Ugly, fordi at billedet på DVD'en var provokerende, men når hun så filmen, kunne hun lide den. Vi så også andre film, men jeg kan ikke huske navnene.

  Da jeg kom tilbage til mit hus, spillede jeg Second Life på min computer. Jeg er meget doven fordi jeg har en depression og psykose.

  I dag har jeg været på arbejde, men arbejdet var meget sjovt, fordi min chef gav mig et Milky Way og koks fordi jeg har arbejdet så hårdt. Min chef underviste også mig til drev en lille smule. Det var også sjovt.

  Hjemmearbejde 2

  I denne uge, jeg arbedede itrsdag og onsdag, jeg skulle have arbejdet mondag, men, min mor blev syge. Så, semmen med hende. På et hotel, vi så film på mit computer. Vi så Suddenly 30, Grown Ups og Cyote Ugly. Min mor kunne ikke lide Coyote Ugly fordi et billede på DVD var provokerende, når hun så en film, hun kunne lide det. Vi så andre film men jeg ikke huske navnene.

  Når vendte hjem, spillede jeg Second Life på mit computer. Jeg var meget doven fordi jeg har depression og psykose.

  I dag, skal jeg arbejde. Arbedjet var meget sjovt fordi vores chef gav mig et Milky Way og cola fordi jeg have arbedjet hardt.

   

  Min chef underviste mig også en lille smule i (?).

   

  Det var også sjovt.

   

  (A correction done by a friend)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More