Site Feedback

the meaning of life...philosophical questions

Hva er meningen med livet? Folk spør dette spørsmålet hver dag. Selvfølgelig, noen mennesker er ikke så "dypt" og bare leve hver dag uten grubler eller spørrende sine omgivelser. Men det er ikke meg. Jeg over analyserer alt, noen ganger på grensen av irriterende meg selv og andre. Det siste har jeg blitt religiøs og prøve å se alt gjennom linsen av kristendommen.Vanligvis skjønt, jeg liker å lese om ulike religiøse og filosofier.

Det bidrar til å åpne øynene mine for en annen måte å se verden på. Jeg prøver å gjøre gode gjerninger, selv om de er små, ​​å liksom gjøre min plass i verden sak-til å gjøre verden til et bedre sted.

Jeg tror det er meningen med livet å gjøre en forskjell og å fylle verden med kjærlighet, lys og godhet ... Hva med deg?

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  the meaning of life...philosophical questions

  Hva er meningen med livet? Folk spør dette spørsmålet hver dag. Selvfølgelig, noen mennesker er ikke så "dypt" "dype"og bare lever hver dag uten grubler grubling , eller å spørrende sine omgivelser. Men det er ikke meg. Jeg overanalyserer alt, noen ganger på grensen av irriterende  irritasjon for meg selv og andre.  I det siste ( I det siste = lately) har jeg blitt religiøs og prøver å se alt gjennom linsen av kristendoblind 
  kristendommen.


  Det bidrar til å åpne øynene mine for en annen måte å se verden på. Jeg prøver å gjøre gode gjerninger, selv om de er små, å liksom gjøre min plass i verden sak-til å gjøre verden til et bedre sted.

  Jeg tror det er meningen med livet å gjøre en forskjell og å fylle verden med kjærlighet, lys og godhet ... Hva med deg?

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More