Site Feedback

Tove Jansson

  OOPT

Idag är Tove Janssons födelsedag. Hon föddes i 1914 och dog i 2001. Tove Jansson var en författare som skrev Mumintrolls serien, och jag läste dem när jag var en barn. Jag gillade berättelserna om Mumintrollerna och den lilla människor som levde med dem. Jag kan inte minns vad kallas dem, men de hade näsor som liknade trapetser.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Tove Jansson

  Idag är Tove Janssons födelsedag. Hon föddes 1914 och dog 2001. (inte "i" ÅRTAL)  Tove Jansson var en författare som skrev serien om Mumintrollen, och jag läste den när jag var en barn. Jag gillade berättelserna om Mumintrollen och de små människor som levde med dem. Jag kan inte minnas vad de heter (ELLER KALLAS, MEN ATT INTE MINNAS VAD NÅGOT "HETER" ÄR DET NORMALA UTTRYCKET), men de hade näsor som liknade trapetser.

   

  Bra jobbat!

  Tove Jansson

  Idag är Tove Janssons födelsedag. Hon föddes i 1914 och dog i 2001. Tove Jansson var en författare som skrev Mumintrolls serien, och jag läste dem när jag var en barn. Jag gillade berättelserna om Mumintrollen och de små människorna som levde med dem. Jag kan inte minnas vad de kallades, men de hade näsor som liknade trapetser.

  Tove Jansson

  Idag är Tove Janssons födelsedag. Hon föddes i 1914 och dog i 2001. Tove Jansson var en författare som skrev Mumintrolls serien, och jag läste dem när jag var ett barn. Jag gillade berättelserna om Mumintrollen och de lilla människor som levde med dem. Jag kan inte minnas vad de kallades, men de hade näsor som liknade trapetser.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More