Site Feedback

leve i øyeblikket

I går var en god dag. Jeg gikk til min venns hus i landsbyen og så noen folk jeg ikke har sett på en stund. Vi gikk til stranden og drakk te med Berry Pie (en russisk tidsfordriv :). Været var fint og varmt, det ikke engang regne en gang! Jeg spiste en masse bringebær (sannsynligvis for mye) fordi jeg hadde vondt i magen etterpå.

Været var fint og varmt, det ikke engang regne en gang! Jeg spiste en masse bringebær (sannsynligvis for mye) fordi min vondt i magen etterpå. Jeg leste også en bok for en av mine universitetet klasser kalt Great Expectations. Det er ved Dickens. Det er ganske interessant, både vittig og sarkastisk.

Jeg rode bussen tilbake til byen og kom hjem rundt åtte. Jeg hadde en sen middag på omelett med grønnsaker tilberedt av "kokk" mor (hun er en fantastisk kokk) og gikk til sengs. En ganske enkel dag, men en lykkelig også.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  leve i øyeblikket/nuet.

  I går var en god dag. Jeg gikk til min venns hus i landsbyen (a very old fashioned word, depending on what kind of geographical area you mean, I think byen would be sufficientog så noen folk jeg ikke har sett på en stund. Vi gikk til stranden og drakk te med Berry Pie (en (et) russisk tidsfordriv :). Været var fint og varmt, det ikke engang regne en gang (og ikke en dråpe regn / ikke regnet det heller)! Jeg spiste en masse bringebær (sannsynligvis for mye) fordi jeg hadde vondt i magen etterpå.

  Jeg leste også en bok for (fra) en av mine universitetet klasser (klassene mine på universitetet) kalt Great Expectations. Det er ved (av) Dickens. Det (Den) er ganske interessant, både vittig og sarkastisk.

  Jeg rode (tok) bussen tilbake til byen og kom hjem rundt åtte. Jeg hadde en sen middag  (med / bestående av) omelett med grønnsaker tilberedt av "kokken" mor (hun er en fantastisk kokk) og gikk til sengs. En ganske enkel dag, men en lykkelig også.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More