Site Feedback

Inleiding

Volgens de tekst die ik net gelezen heb, dien ik iets hier te schrijven. Ik ben een jongen die heel erg veel plezier vanuit de internationale samenleving haalt. Ik vind het fantastich om de culturen, gebruiken, en waarden van verschillende mensen te leren kennen; en daarbij vind ik dat je ook jezelf kunt ontwikkelen en verbeteren!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Inleiding

  Volgens de tekst die ik net gelezen heb, dien ik hier iets te schrijven. Ik ben een jongen die heel erg veel plezier uit de internationale samenleving (als je "international community" bedoelt, zou ik "internationale gemeenschap" zeggen) haalt. Ik vind het fantastich om de culturen, gebruiken, en waarden van verschillende mensen te leren kennen; en daarbij vind ik dat je ook jezelf kunt ontwikkelen en verbeteren!

  Inleiding

   

  Volgens de tekst die ik net gelezen heb/heb gelezen, dien/hoor ik hier iets hier te schrijven. Ik ben een jongen die heel erg *Dit kan eventueel worden weggelaten.* veel plezier vanuit de internationale samenleving haalt/kan halen. Ik vind het fantastisch om de culturen, gebruiken/gewoontes, en [persoonlijke] waarden van verschillende/diverse mensen te leren kennen/ontdekken; en daarbij vind ik dat je ook jezelf ook/tevens kunt ontwikkelen en verbeteren!

   

  Heel goed geschreven!

  Very well written!  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More