Site Feedback

mendimet e sotme

Ishte shumë vapë javën e kaluar, por dje ka filluar te fryjë erë të freskët. ka ardhur vjeshta. duke ndjerë flladi i freskkët të vjeshtës, mendja kthehej tek ajo kohë e paharrueshme. kujtimet më mbushnin plot me përmallim. ka qenë më shumë se një vit që u largova nga kosova. shumë ka ndodhur edhe unë kam rritur. mendimet e ndjenjat për të kaluarën edhe kanë ndryshur. tash realizoj që mund vërtet të paqësoj me të kaluarën, qofë të mira apo të këqija. më në fund mbeten vëtëm mirënjohje dhe bekime në zemrën. do të filloj një jetë të re dhe mësoj belly dance! ooojajaja

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mendimet e sotme.

  Ishte shumë vapë javën e kaluar, por dje ka filloi të fryjë erë e freskët. Ka ardhur vjeshta. Duke ndjerë flladin i freskët të vjeshtës, mendja kthehej tek ajo kohë e paharrueshme. Kujtimet më mbushnin plot me përmallim. Ka qenë kaluar më shumë se një vit që u jamë larguar nga Kosova. Shumë gjëra ka ndodhur edhe unë kam jam rritur. Mendimet dhe ndjenjat për të kaluarën edhe kanë ndryshuar. Tani realizoj që vërtet mund të paqësohem me të kaluarën, qoftë e mirë apo e keqe. Më në fund mbetën vetëm mirënjohja dhe bekimet në zemrën time. Do të filloj një jetë të re dhe do mësoj "belly dance"! ooojajaja

   

  ----------------

   

  Atëherë, si një "fanatik" i drejtshkrimit, i respektimit të gramatikës dhe mbi të gjitha i "shqipes letrare" bëra disa korrigjime të vogla por të nevojshme! Megjithatë, për dikë që shqipja nuk është gjuha e sajë e "parë", mund të të them plotë gojë se shkrimi yt është i qartë, i mirë organizuar dhe sigurisht i kuptueshëm! Unë nga ana ime mund të të them urime dhe përgëzime; dhe nëse do të kesh nevojë për çdo llojë ndihmë, mos hezito të më kontaktosh dhe unë do të jem në dispozicionin tënd për gjithçka lidhur me gjuhën shqipe.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Albanian

  Show More