Site Feedback

Nederlands Nieuws

 

Hallo mijn vrienden!

Gisteren heb ik als altijd naar de CouchSurfing bijeenkomst gegaan, hier in São Paulo. Het was prima, maar het heeft me een beetje verdrietig gemaakt. Helaas kon ik niet in het Russisch spreken, maar ik heb eindelijk in het Frans gesproken! Het heeft niet lang geduurd, maar het was goed om de taal te oefenen.
De reden van mijn verdriet was dat er veel Duitsers waren en ik wilde met hen in het Duits spreken en kon niet. Dat deed me denken aan de mogelijkheid van het Duitse leren. Waarom niet? Of "Warum nicht?" =P Maar ik wil eerst mijn Nederlands verbeteren, en dat zal zelfs met het Duits mij helpen.
Nu ben ik al op les 49 van mijn Assimil boek herziening, dit week begin ik al met de nieuwe lessen! (Ik had hen al voor gedaan, maar ik heb nu veel vergeten).

Doei doei!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Nederlands Nieuws

  Hallo mijn vrienden!

  Gisteren heb ben ik als altijd naar de CouchSurfing bijeenkomst gegaan, hier in São Paulo. Het was prima, maar het heeft me een beetje verdrietig gemaakt. Helaas kon ik niet in het Russisch spreken, maar ik heb eindelijk in het Frans gesproken! Het heeft niet lang geduurd, maar het was goed om de taal te oefenen.
  De reden van mijn verdriet was dat er veel Duitsers waren en ik wilde met hen in het Duits spreken en kon dat niet. Dat deed me denken aan de mogelijkheid om van het Duitse te leren. Waarom niet? Of "Warum nicht?" =P Maar ik wil eerst mijn Nederlands verbeteren, en dat zal zelfs met het Duits mij helpen.
  Nu ben ik al op les 49 van mijn Assimil boek herziening. dit Deze week begin ik al met de nieuwe lessen! (Ik had hen al voor gedaan, maar ik heb ben nu veel vergeten).

  Doei doei!

   

  ---

  Hele goede tekst met zeer weinig fouten.

  Let op onderstaand verschil:

  - en dat kon niet. --> Geen mogelijkheid (bijv. geen tijd) om Duits te spreken.

  - en kon dat niet. --> Wel mogelijkheid om Duits te spreken maar mijn Duits was niet goed (genoeg).

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More