Site Feedback

Gjuhë shqipe

Mësoj gjuhën shqipen. është shumë i vështirë dhe nuk është si gjuhë tjera.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Gjuha Shqipe

  Unë po mësoj Shqip. Është shumë e vështirë dhe nuk është si gjuhët e tjera.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Albanian

  Show More